Çözüldü Windows ses simgesinde çarpı işareti var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet18

Hectopat
Daha fazla  
İyi bayramlar, benim bilgisayarimin ses simgesinde çarpı işareti var ve ses gelmiyor. Yardımcı olur musunuz?

1. Görev çubuğundaki arama kutusuna ses sorun gidericisi yazın, sonuçlar arasından Ses çalmayla ilgili sorunları bul ve onar'ı ve ardından İleri'yi seçin.
  2. Sorun gidermek istediğiniz cihazı seçin ve ardından sorun gidericiye devam edin.

ses sorun gidericisinde cihazınızı seçin
Sorun gidericiyi ses ayarlarından da başlatabilirsiniz. Başlat > Sistem ayarları > Ses > sorun giderme> > > ayarları Başlat 'ı seçin.

1. Görev çubuğundaki arama kutusuna ses sorun gidericisi yazın, sonuçlar arasından ses çalmayla ilgili sorunları bul ve Onar'ı ve ardından ıleri'yi seçin.
  2. Sorun gidermek istediğiniz cihazı seçin ve ardından sorun gidericiye devam edin.

Sorun gidericiyi ses ayarlarından da başlatabilirsiniz. Başlat > sistem ayarları > ses > sorun giderme> > > ayarları başlat'ı seçin.

Ses çevre donanımı bağlı deği gibi duruyor diye hata veriyor anca yeniden başlatınca sorunum çözülüyor tak çıkart yapınca aynı çarpı işaretı cıkıyor.
Ses driver silin ve tekrar yükleyin.

Ses driverini silip yükledim duzeldi teşekkürler.

Son düzenleme:
  1. Görev çubuğundaki arama kutusuna ses sorun gidericisi yazın, sonuçlar arasından Ses çalmayla ilgili sorunları bul ve onar'ı ve ardından İleri'yi seçin.

Sorun gidericiyi ses ayarlarından da başlatabilirsiniz. Başlat > Sistem ayarları > Ses > sorun giderme> > > ayarları Başlat 'ı seçin.
Yıllar sonra geliyorum ama tam cihazı seçtim ve devam dediğimde cihaz takılı gözükmüyor diyor.
Yardım ederseniz sevinirim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı