Windows "sfc /scannow" Hatalarını Onarma

ultimix

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
esnaf
Merhaba,
Bilgisayarda .net 3.5 yüklerken hata alıyorum. "sfc /scannow" ile kontrol sağladığımda hata döndürdü. Bu hataları Windows yüklediğim imaj dosyası ile onarmak istiyorum. Bunun için kullanmam gereken komut aşağıda yazdığım komut mudur?

"DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:C:\RepairSource\Windows/LimitAccess " Burada C: yerine kendi USB belleğimin sürücü harfini yazacağım sanırım.

Burada merak ettiğim şey, bu onarma işlemi sırasında bilgisayardaki yüklü programlarımın ve ayarlarının silinmesi gibi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Silinme olmaz ayrıca ISO dosyası ile falan uğraşmanıza gerek yok bu verdiğim komut eksik dosyayı direk Windows Update aracılığı ile indirmesine yarayacaktır.

Önce bu komutu girin.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Sonra sfc/scannow komutunu girin.

Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Tuhaf gelecek ama internet bağlantısı sağlayamıyorum bilgisayar için. O yüzden usb üzerinden denemek zorundayım

O kadar bilgim yok bu konuda. Çünkü hiç denemedim belirli bir dosya yolu ile onarımı hep update aracılığı ile onarım yaptım. Deneme yanılma yöntemi ile deneyiniz.

Merhaba SFC /scannow komutunu kullandım %98 de bir süre durdu ve bilgisayarın onarılması gerekiyor diyen bir ekran karşıma geldi bilgisayarı açıp kapattım hala aynı bir çözümü var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…