Windows "sfc /scannow" Hatalarını Onarma

ultimix

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
esnaf
Merhaba,
Bilgisayarda .net 3.5 yüklerken hata alıyorum. "sfc /scannow" ile kontrol sağladığımda hata döndürdü. Bu hataları Windows yüklediğim imaj dosyası ile onarmak istiyorum. Bunun için kullanmam gereken komut aşağıda yazdığım komut mudur?

"DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:C:\RepairSource\Windows/LimitAccess " Burada C: yerine kendi USB belleğimin sürücü harfini yazacağım sanırım.

Burada merak ettiğim şey, bu onarma işlemi sırasında bilgisayardaki yüklü programlarımın ve ayarlarının silinmesi gibi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Silinme olmaz ayrıca ISO dosyası ile falan uğraşmanıza gerek yok bu verdiğim komut eksik dosyayı direk Windows Update aracılığı ile indirmesine yarayacaktır.

Önce bu komutu girin.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Sonra sfc/scannow komutunu girin.

Silinme olmaz ayrıca ISO dosyası ile falan uğraşmanıza gerek yok bu verdiğim komut eksik dosyayı direk Windows Update aracılığı ile indirmesine yarayacaktır.

Önce bu komutu girin.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Sonra sfc/scannow komutunu girin.
Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Tuhaf gelecek ama internet bağlantısı sağlayamıyorum bilgisayar için. O yüzden usb üzerinden denemek zorundayım

DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:C:\RepairSource\Windows/LimitAccess
Not: C:\RepairSource\Windows yer tutucusunu onarım kaynağı konumuyla değiştirin.

Not kısmını anlayamadım, orada sadece sürücü için harfi değiştirmem yeterli olacak mıdır?
O kadar bilgim yok bu konuda. Çünkü hiç denemedim belirli bir dosya yolu ile onarımı hep update aracılığı ile onarım yaptım. Deneme yanılma yöntemi ile deneyiniz.

Merhaba SFC /scannow komutunu kullandım %98 de bir süre durdu ve bilgisayarın onarılması gerekiyor diyen bir ekran karşıma geldi bilgisayarı açıp kapattım hala aynı bir çözümü var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı