WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar bir yerden gördüm ve yaptım ekran kartı sürücüsünü resetliyormuş. Bir sıkıntı çıkar mı?
Yapmadım ama eğer yaptıysam bu kombinasyondan sonra eski ayarlara geçmenin bir yolu var mı?Ekran kartınıza ayar yaptıysanız adrenalin nvidia vs. üzerinden onları sıfırlıyor. Sorun yaratmaz
Hocam ayar yapmadıysanız sorun yok zaten şimdi olan hali ile aynı şekilde olur bir şey değişmez.Yapmadım ama eğer yaptıysam bu kombinasyondan sonra eski ayarlara geçmenin bir yolu var mı?
Tamamdır,teşekkür ederim.Hocam ayar yapmadıysanız sorun yok zaten şimdi olan hali ile aynı şekilde olur bir şey değişmez.
Galiba bir sorun var valoranta girdim 40sıcaklıkta oynadığım oyun direk 55 oldu ve cpu,gpu aşırı kullanılıyo düzeltmenin bir yöntemi varmı yardımcı olur musunuz?Hocam ayar yapmadıysanız sorun yok zaten şimdi olan hali ile aynı şekilde olur bir şey değişmez.
Tamamdır, teşekkür ederim.
Galiba bir sorun var Valorant'a girdim 40sıcaklıkta oynadığım oyun direk 55 oldu ve CPU, GPU aşırı kullanılıyor düzeltmenin bir yöntemi var mı yardımcı olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.