Windows Sidebar Başlangıçta Çalışmıyor

• Konuyu başlatan emr_gs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 3.210

emr_gs

Hectopat
Bilgisayar başladığında sidebar 1-2 saniyeliğine açılıyor, daha sonra kapanıyor. Anca bi daha sağ tık yapıp araçlar dersem geliyor. Yeniden başlattığımda durum yine aynı. Sanki açılıp devam etmesine bişey engel oluyor ama nedenini bi türlü bulamadım. Belki virüs te olabilir ama Eset bişey bulmuyor.

Kullandığınız bir sidebar widget bu çökmeye neden oluyor olabilir. Windows güncel mi? Bu çok önemli. Ayrıca CCleaner ile başlangıçta işlenen komutlara bakın. Sidebar'ı kapatan bir komut olabilir...

Son zamanlarda hiç gadget yüklemedim. Windowsum her zaman güncel. CCleaner'da da bir şey gözükmüyo, normal.

PC açılınca görev yöneticisinden araç çubuğunun çalışıp çalışmadığına bakın. Eğer çalışıyorsa grafiksel olarak kayboluyor demektir. Bu durumda tavsiyem ekran kartı sürücüsünü ve DirectX'i güncellemek olacaktır.

Ekran kartı & directx güncel. Dediğim gibi pc açılınca 1-2 saniye gözüküyor sonra hem grafiksel hemde işlemsel olarak kapanıyor. Ta ki sağ tık yapıp araçlar dersem geliyor, o da pc kapanıncaya kadar. Yeniden başlatınca yine aynı durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elle Başlat menüsündeki Balangıç'a ekleyin Sidebar Widgets'ı.

Öyle yaptım fakat Araç Galerisi ile birlikte açılıyodu. Hedefde

Kod:
"c/programfiles...../sidebar.exe/ showgadgets")
sadece "showgadgets" yazan yeri kaldırdım tekrar hiç çalışmamaya başladı.

"showgadgets" yerine ccleaner den kopya çekerek autoRun yazdım oldu sorunsuz. Dikkatimi çeken bişey var. Bellek kullanımı da bi hayli azaldı. 1,75'lerden 1,25'lere düştü. Sonra çıkmasın acısı :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı