Windows sıfırlama %99'da takıldı

ahlatliinsan

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar. Bugün öğlen saatlerinde bilgisayar sıfırlama işlemini başlattım. Sıfırlama işlemi bitti ama baktığımda D depolama alanında hiçbir dosya silinmemişti. Sonra bir seçeneği değiştirerek bilgisayar sıfırlama işlemini başlattım ama yaklaşık 2 saattir bilgisayar %99'da takılı kaldı. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bekleyin. Sıfırlama işlemi uzun süren bir işlem. Mümkünse bu da son sıfırlamanız olsun. Hiç sağlıklı bir iş değil. Format atarsanız hem performansta artış sağlarsınız, hem daha kısa sürer, hem de çok daha sağlıklı olur. En son sıfırlama yaptığımda Microsoft Store sırra kadem bastı. Bilgisayar açılmaz ise en kötü ihtimalle temiz kurulum yaparsınız. Umarım hazır format USB'niz vardır.

Ben bilgisayarla ilgili donanımdan anlasam da yazılımla işgili hiçbirşey bilmiyorum. Normalde bilgisayarı bilgisayardan anlayan bir arkadaşıma götürecektim. O getirmene gerek yok evden sana dediklerimi yap halledersin dedi. Ben de girdim. Sorunuza da cevap vereyim hazır format usb yok yanımda şuan. Hazırlıksız girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…