Temiz kurulum yapın. Sıfırlama işlemi hem uzun sürüyor hemde bazı hatalar verebiliyor. Temiz kurulum yapmak, hatasız ve daha hızlı bir işlem olacaktır.Windows sıfırlanırken bir sorunla karşılaştı sorunu alıyorum. Nasıl çözebilirim?
Eğer bulaşan bir virüs vb.den dolayı Windowsu sıfırlıyorsanız Güvenli Mod ile giriş yapın ve sorunu öyle çözün tek tek kayıt girdilerinden silmeniz gerekebilir en azından verileriniz kaybolmaz.Yaşadığınız problem ile ilgili olarak Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan pencereye "SFC /SCANNOW" yazıp ENTER tuşuna basınız.(Tırnak işaretleri hariç.) İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol ediniz.
Güvenli modla giriş yaptıktan sonra ne yapacam?Eğer bulaşan bir virüs vb.den dolayı Windowsu sıfırlıyorsanız Güvenli Mod ile giriş yapın ve sorunu öyle çözün tek tek kayıt girdilerinden silmeniz gerekebilir en azından verileriniz kaybolmaz.
1. yöntem işe yaramaz ve 2. yöntem de sorununuzu çözmez ise cevaplayın.
İlk yöntem işe yaramadı galiba?Güvenli modla giriş yaptıktan sonra ne yapacam?
temiz kurulum yapmak istiyorum fakat bios şifresi var şifreyi bilmiyorum
Siz şuanda bilgisayarı bulaşan bir virüsten dolayı mı sıfırlamak istiyorsunuz yoksa başka bir sebepten mi onu sormuştum benİlk yöntem işe yaramadı galiba?
başka sebeptenİlk yöntem işe yaramadı galiba?
Siz şuanda bilgisayarı bulaşan bir virüsten dolayı mı sıfırlamak istiyorsunuz yoksa başka bir sebepten mi onu sormuştum ben
İlk yöntemi denediyseniz ve işe yaramadıysa şunu deneyin;başka sebepten
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.