Windows sıfırlanırken lisans ve Visual C redistler gidiyor mu?

Barracuda

Decapat
Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum. İşletim sistemim Windows 10. sıfırlamak istediğim zaman karşıma iki seçenek çıkıyor: Dosyalarımı sakla veya her şeyi kaldır.

Ben her şeyi kaldırmak istiyorum fakat olmasından korktuğum şey her şeyi sıfırladığım zaman Microsoft Visual C'ler gidiyor mu? Ve tekrar Windows 10 Key'i istiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum. İşletim sistemim Windows 10. sıfırlamak istediğim zaman karşıma iki seçenek çıkıyor: Dosyalarımı sakla veya her şeyi kaldır. Ben her şeyi kaldırmak istiyorum fakat olmasından korktuğum şey her şeyi sıfırladığım zaman Microsoft Visual C'ler gidiyor mu? Ve tekrar Windows 10 Key'i istiyor mu?
Bilidiğim kadarıyla istiyor ben formatladığımda. Tekrar key istedi ama aynı key çalışır mı bilemem.

Şu anda Windows keyim elimde o yönden sıkıntım yok fakat bu Visual C'lerin ne işe yaradığı hakkında bir bilgim yok o yüzden sordum. Peki bunları tekrardan indirebiliyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır çok teşekkürler. Bir de bir tane daha sorum olacak. Şimdi bilgisayarı sıfırlayacağım fakat bir tane daha seçenek varmış. Yalnızca dosyalarımı kaldır ya da sürücüyü tümüyle temizle. Hangisini seçmeliyim benim istediğim şey bilgisayarımdaki bütün her şey silinsin fakat bu Microsoft Office, Microsoft Store, NVIDIA gibi şeylerin kalmasını istiyorum öyle bir seçenek var mı ya da hangisini seçmeliyim " yalnızca dosyalarımı kaldır ya da sürücüyü tümüyle temizle " arasından.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı