Bu linkten Lazesoft Recovery Suite Home'un ücretsiz sürümünü indirip kurun. Flaşı bilgisayara takın.
Kurduktan sonra çalıştırın en yukarıda bulunan "Burn CD/USB Disk" seçeneğine girin.
Ardından şifresini kıracağınız bilgisayarın sürümünü ve mimarisini seçin. Next diyerek sonraki sayfaya ilerleyin.
Burada eğer flaşınız görünüyorsa ortadaki seçeneği seçin. Görünmüyorsa alttaki ISO Image seçeneğini seçin. Ardından yazmasını bekleyin.
İşlem bittikten sonra BIOS'tan flaşı en yukarıya alıp yeniden başlatın.
Ben demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Bu işler kimin yaptığına göre iyi veya kötü işler olarak ayrılır. Bilgisayarcı vardır şifreyi kırar, parasını alır, cihazı teslim eder. Bazısı vardır meraklıdır, açar içine bakar,ondan sonra teslim eder.
Aslında burada yanılıyorsun.iyi iş yapıyorsa bilgisayarın içine bakmaz sadece verilen işi yapar şifre kırılmak isteniyorsa şifreyi kırar sonra teslim eder .
Bu arada şifreyi kırdım program kullanmadan.
Benim tavsiyem lazesoft ya da Passcape'ten yana olacaktır. İhtiyacınız olan bu programlardan birinin ISO dosyası ve bir flaş bellek. Flaşa yazdırarak önyükleme ile programın arayüzüne erişip şifreyi değiştirip ya da kaldırabilirsiniz. Yalnız eğer hotmail hesabı ile bağlanmış bir Windows oturumundan bahsediyorsanız kırması aşırı zordur. Programların çoğu etki etmez.