- Makaleler
- 7
Eğer kullanıcı hesabı Outlook hesabıyla bağlı değilse bu yöntemle şifreyi kırmaktan ziyade daha kolay bir yöntemle şifre tamamen kaldırılabilir.
Ben demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. Bu işler kimin yaptığına göre iyi veya kötü işler olarak ayrılır. Bilgisayarcı vardır şifreyi kırar, parasını alır, cihazı teslim eder. Bazısı vardır meraklıdır, açar içine bakar,ondan sonra teslim eder.
Benim tavsiyem lazesoft ya da Passcape'ten yana olacaktır. İhtiyacınız olan bu programlardan birinin ISO dosyası ve bir flaş bellek. Flaşa yazdırarak önyükleme ile programın arayüzüne erişip şifreyi değiştirip ya da kaldırabilirsiniz. Yalnız eğer hotmail hesabı ile bağlanmış bir Windows oturumundan bahsediyorsanız kırması aşırı zordur. Programların çoğu etki etmez.
Nasıl kırdığınızı anlatabilir misiniz?
windows 10Windows kaç?
Geç kalmışım heral aynı şeyi söyleyecektim, bu büyük bir açık bence.Windows kaç?
Geç kalmışım heral aynı şeyi söyleyecektim, bu büyük bir açık bence.
Olmaz olur mu bu açık Windows 7 de de vardı.Bayağı büyük bir açık ama kapatması kolay fakat adamların haberi yok bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.