Windows şifrem değiştirilmiş

felicita

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba direkt konuya gireceğim. Bilgisayarımı açtım ve PIN'i girmeye çalıştım. Şifrem sürekli yanlış çıkıp durdu çareyi şifre sıfırlamakta buldum. Şifreyi değiştirdim düzeldi fakat aklımda hala soru var. Şifrem neden değişti ve nasıl değişti? Şimdiden teşekkürler. Windows 10 kullanıyorum ayrıca.

Heyecandan sürekli yanlış sayıya tıklıyor olabilir misin? Bende bazen 9 yerine 0'a basıyorum

Caps açık olabilir mi? Veya shift basılı sayılara basmış olabilirsiniz.

Hayır hayır doğru şifreyi yazdığıma eminim ki bakıyordumda yazdıktan sonra. Doğru yazıyordum ama yanlış diyordu. Şifrem kısaltılmış anlamadım bende. T.C. Kimlik numaramdı bir düşündüm belki ondandır diye. Ama yıllardır şifrem öyle hiçbir sorun yaşamadım ama şimdi böyle bir şey oluyor.

Bilgisayara bağlı Microsoft hesabınız varsa ve Microsoft hesabınızın şifresi değiştirdiyseniz otomatikman pin'in şifreside değişiyor Microsoft hesabı ile pin'in sekronizasyonu var çünkü.

Bilgisaayar trojan yemiştir.

Güvenlik ile alakalı problem göremedim. Dosyalara yerleşmiş olan bir virüste yok. Çok değişiğime gitti yani.

Bilgisayara bağlı Microsoft hesabınız varsa ve Microsoft hesabınızın şifresi değiştirdiyseniz otomatikman Pin'in şifreside değişiyor Microsoft hesabı ile Pin'in sekronizasyonu var çünkü.

Bilgisayarı açtığım anda böyle bir sorunla karşılaştım. Ve öncesinde şifremi değiştirmedim.

O zaman bir antivirüs programı indirin bilgisayarı hızlı taramada çalıştırın bir şey çıkmazsa tam tarama yapın büyük ihtimal virüs yemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…