Windows şifrem değiştirilmiş

Reis virüs falan bulamadı tam anlamadım bende. Bilgisayardaki virüslü çıkmış olan 3 dosya vardı sildim onları. Düzeldi sanırım zamanla ne olacak görürüz. Ama şu an temiz, bir problem göremiyorum.

Bir videoda siber güvenlikçi bir arkadaşımız anlatmıştı bunu. Bilgisayarınızı hiç yakın zamanda ortak alanda açık bırakıp başından kalktınız mi?

ESET ile gelişmiş Taramalar'a gelin. (ilk önce veri tabanı güncellemesini yapsın) gelişmiş taramalardan özel taramaya gelip buradan başında kutucuk olan bütün her şeyi seçin. Taramayı yönetici olarak başlatın. (başka bir av kuruluysa o Av'yi silin aksi takdirde iktidarsızlık oluşabilir.)

ESET ile gelişmiş Taramalar'a gelin. (ilk önce veri tabanı güncellemesini yapsın) gelişmiş taramalardan özel taramaya gelip buradan başında kutucuk olan bütün her şeyi seçin. Taramayı yönetici olarak başlatın. (başka bir av kuruluysa o Av'yi silin aksi takdirde iktidarsızlık oluşabilir.)

ESET kullanmıyorum maalesef. Birkaç güne Kaspersky alırım muhtemelen, onun üzerinden bir şey yapmamı önerebilir misiniz?

ESET kullanmıyorum maalesef. Birkaç güne Kaspersky alırım muhtemelen, onun üzerinden bir şey yapmamı önerebilir misiniz?

Onun üzerinden tam tarama yaparsanız yöne aynı etkiyi gösterir. ESET UEFI'yi de tarıyor ondan dolayı önermiştim.
Bir de ailenizden birisi size şaka yapmak için şifrenizi değiştirmiş olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı