Windows şifresinin kırılmasını engelleme

Said özcan

Kilopat
Daha fazla  
Ben 2 haftada eve gidiyorum, gittiğinde PC'ye girilmiş olduğunu fark ediyorum. Şifre de var, bir şekilde kırıp giriyorlar. Bunu nasıl önlerim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2 haftada eve gidiyorum, gittiğinde PC'ye girilmiş olduğunu fark ediyorum. Şifre de var, bir şekilde kırıp giriyorlar. Bunu nasıl önlerim? Şimdiden teşekkürler.
İnTouch Lock programını kullanabilirsin şifreyi kırsalar bile ikinci bir şifre girmek zorundalar bizzat ben kullanıyorum istediğin her şeye engel koyabilirsin cd sürücünün açılmasını veya usblerin çalışmasını klavyenin çalışmasını bile engelleyebilirsin sadece senin belirleyeceğin kısayolla klavye etkin hale geliyor çok amaçlı bir program sayamayacağım bir sürü özelliği mevcut.

Windows parolalarını kırmak maalesef çok basit. Yüklü sistem dışında USB veya DVD üzerinden Canlı olarak açılan sistemler üzerinden dosyalara erişmek mümkün. Windows için BitLocker özelliğini iyice araştırın derim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı