Windows sistem yapılandırması yabancı isim virüs olabilir mi?

e300

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Windows 11 kullanıyorum sistem yapılandırmasına girdim hizmetlere tıkladım be aşağı indiğimde _DD399 diye bir şey gördüm yanında üretici olarak Microsoft yazıyor ama virüs olabilir mi?

Kişi verileri _DD399.
Penservice_dd399.
Mesajlaşma hizmeti_dd399 gibi şeyler var.
Daha da _DD399 geçen hizmetler var yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, onlar Windows'un servisleridir. Her kullanıcının o hizmetler içerisinde isimleri farklı olabiliyor. Örnek olarak, gene kişi verileri yazıyor ancak sondaki yazı farklı oluyor.

1662295823211.png

Anladım teşekkür ederim crack’li bir oyun yüklemiştim. Yine de nolur nolmaz diye oyunu yüklemeden geri yükleme noktası oluşturmuştum. Şu an geri yükleme yapıyorum.
Şüphelendiğim durum BT kulaklık takılıyken bir ses geldi gibi oldu ondan dolayı bilgisayara erişildiğini düşündüm.

Anladım teşekkür ederim Crack'li bir oyun yüklemiştim. Yine de ne olur ne olmaz diye oyunu yüklemeden geri yükleme noktası oluşturmuştum. Şu an geri yükleme yapıyorum.
Şüphelendiğim durum BT kulaklık takılıyken bir ses geldi gibi oldu ondan dolayı bilgisayara erişildiğini düşündüm.

Bir sıkıntı çıkmadıysa şu anlık sistem geri yükleme yapmanıza gerek yok. Her korsan oyun virüslü olacak diye bir şey de yok. Virüs bulaştığını düşünüyorsanız sistem geri yükleme değil, virüs taraması yapın.

Windows Defender’dan tam tarama ve çevrimdışı tarama yaptırdım. Virüs algılamadı biraz pinpirikliyim ondan geri yükleme yaptım.
Biraz uzun sürüyor sanırım geri yükleme hala bekliyorum

Windows Defender'dan tam tarama ve çevrimdışı tarama yaptırdım. Virüs algılamadı biraz pinpirikliyim ondan geri yükleme yaptım.
Biraz uzun sürüyor sanırım geri yükleme hala bekliyorum.

Fazla uzun sürmemesi gerekiyor. Ayrıca, sıkıntı çıkmadığı sürece boşu boşuna sistem geri yükleme yapmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı