Çözüldü Windows siyah ekran oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Servan alfa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı kapatıp açtım fakat açtığım zaman Windows 11 siyah ekran oluyor ama Windows çalışıyor tam merhaba servan diyor. Otomatik profile giriyor profile girdiğinde ekran kararıyor. Masaüstü simsiyah ekran kapanıyor. Güvenli modda açıp dosyaları falan düzeltmeye çalıştım ama olmuyor. Normal şekilde açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımız sırada logonun altında daire dönmeye başladığı gibi kapatın bunu birkaç kere yapın bende 2. denemede oldu kurtarma yerine gelecek oradan gelişmiş seçeneklerden sorun giderme ayarını bulun tıklayın ve bekleyin bilgisayar tekrar açılacak sorun bende böyle düzeldi.
Arkadaşlar sorunu çözdüm bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımız sırada logonun altında daire dönmeye başladığı gibi kapatın bunu birkaç kere yapın bende 2. denemede oldu kurtarma yerine gelecek oradan gelişmiş seçeneklerden sorun giderme ayarını bulun tıklayın ve bekleyin bilgisayar tekrar açılacak sorun bende böyle düzeldi.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı