Windows siyah ekranda kalıyor

Zefsane

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel core i7-7700k
GTX 1050 2 GB
Seagate 550 watt
1 TB cricual SSD
2x8 2600 MHZ RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Yeni PSU aldım XPG Kyber 750W ve sisteme taktım Windows kurulumu yaptım. Windows Update girdim güncellemeleri denetle dedim GPU sürücüsünü bulması için ama Windows Update'leri ararken siyah ekranda kaldı gelmedi bende bilgisayarı kapattım, ama bilgisayarı açarken BIOS ekranını veriyor Windows yükleme ekranında siyah ekranda kalıyor ve ekran hiçbir türlü gelmiyor sıkıntı nedir acaba? RX 6800 ekran kartı.

Merhaba. Yeni PSU aldım XPG Kyber 750W ve sisteme taktım Windows kurulumu yaptım. Windows Update girdim güncellemeleri denetle dedim GPU sürücüsünü bulması için ama Windows Update'leri ararken siyah ekranda kaldı gelmedi bende bilgisayarı kapattım, ama bilgisayarı açarken BIOS ekranını veriyor Windows yükleme ekranında siyah ekranda kalıyor ve ekran hiçbir türlü gelmiyor sıkıntı nedir acaba? RX 6800 ekran kartı.
3 kere bilgisayarınızı resetleyin karşınıza onarım seçenekleri gelecek. Orada "Sorun Gider"e basın açılan yerde "Komut İstemi"ne tıklayın ve şu komutları uygulayın;

DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

not: Komutları sırasıyla uygulayın.

Windows'u tekrardan kur oda olmazsa Linux kurmayı dene.

Windows 10 kullanıyorum bu arada. Tekrar format attım bir sıkıntı yoktu ama driverı kurunca bilgisayar gidiyor ne yapmam lazım nasıl düzelecek bu durum.

3 kere bilgisayarınızı resetleyin karşınıza onarım seçenekleri gelecek. Orada "sorun gider"e basın açılan yerde "komut istemi"ne tıklayın ve şu komutları uygulayın;

DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth
DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Not: Komutları sırasıyla uygulayın.

Yaptım ama bir şey değişmiyor hocam.

Son düzenleme:
Windows 10 kullanıyorum bu arada. Tekrar format attım bir sıkıntı yoktu ama driverı kurunca bilgisayar gidiyor ne yapmam lazım nasıl düzelecek bu durum.

Yaptım ama bir şey değişmiyor hocam.
Driverin yeni güncellemesinde bi sıkıntı var o zaman eski sürümü herhangi bi şekilde elde edebilir misiniz? Eski sürümünü kurduğunuzda sorun düzelecektir, büyük ihtimalle güncelleme sonrası ilgili marka tarafınca fark edilecektir sorun

Driverin yeni güncellemesinde bir sıkıntı var o zaman eski sürümü herhangi bir şekilde elde edebilir misiniz? Eski sürümünü kurduğunuzda sorun düzelecektir, büyük ihtimalle güncelleme sonrası ilgili marka tarafınca fark edilecektir sorun.

Olmuyor driver yüklemesem bile 5 dk sonra otomatik gidiyor ne yaparsamda düzelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı