Windows SmartScreen uyarısı nedir?

Hocam google zaralı bir yazılım olan trojan bulmuş bide google'saki gibi dedected yazan bir tane daha olması lazım 2 tane gösteriyor çünkü dedected yazını atarmısnınz google harici olanı.

More kısmında ana sayfade bunun çıktısını paylaşabileceğiniz bir seçenek varmı share gibi?

Eset bile bulmamış google nasıl bulmuş anlamadım ama şimdi birşey olursada sorumluluk bana patlayacak bilemedim google bulmuş eset bulamamış şey gibi oldu 2 tane güvendiğin biri var biri evet diyor biri hayır diyor buna dönüyo kararsız kaldım.

Burda seçimi size bırakacağım yani harhalde biliyorsunuzdur eset ve google büyük ve güvenilir 2 marka şimdi bilemedim.

ESET bile bulmamış Google nasıl bulmuş anlamadım ama şimdi bir şey olursa da sorumluluk bana patlayacak bilemedim Google bulmuş ESET bulamamış şey gibi oldu 2 tane güvendiğin biri var biri evet diyor biri hayır diyor buna dönüyor kararsız kaldım.

Burada seçimi size bırakacağım yani harhalde biliyorsunuzdur ESET ve Google büyük ve güvenilir 2 marka şimdi bilemedim.

Risk alıyorum ve açıyorum hocam.

Hocam antivirüs birşey vermişmiydi? Ve hangi antivirüsü kullanıyorsunuz?

Sonuç neydi temiz virüslü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı