Windows SSD'ye nasıl kurulur?

Synthwav3

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
sandisk
Merhaba arkadaşlar, ben yakın bir zamanda SSD almıştım ve taktım çalışıyor, tanıttım PC'me ancak hala yavaş. Araştırdığıma göre SSD'ye Windows'u takıp HDD'de oyunları kurarsak daha iyi olur diyorlar ve nasıl kuracağımı da bilmiyorum, yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Bİr USB belleğe Windows yazdırıp ardından kurulum ekranında SSD'nizi seçerseniz sistem SSD'ye kurulur. Forumda rehber vardı.

Merhaba arkadaşlar, ben yakın bir zamanda SSD almıştım ve taktım çalışıyor, tanıttım PC'me ancak hala yavaş. Araştırdığıma göre SSD'ye Windows'u takıp HDD'de oyunları kurarsak daha iyi olur diyorlar ve nasıl kuracağımı da bilmiyorum, yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Format atarak.

Bende siz gibi yeni SSD aldım, Windows'u SSD üzerine almak için temiz kurulum mu gereklidir illaki?

Evet. Maalesef.

Sen bence bilene attır, HDD kısmında EFI kısmı oluyor oranın temizlenmesi gerek. Yoksa HDD'den Windows'u boot etmeye çalışır Windows da Ssd'de olacağından Windows açılmaz.

Peki PC'nin içindekiler gider mi?

Dosyalarin silinmesini istemediginiz diske bicimlendirme veya silme islemi yapilmazsa silinmez.

Windows 10 format ekraninda SSD'yi secip ileri tiklayarak Windows'u ona kurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı