Windows SSD'ye nasıl kurulur?

Merhaba arkadaşlar, laptopumun genel olarak yavaşlaması üzerine HDD'den SSD'ye geçirmeye karar verdim ama windowu SSD'ye kuramadım, yardımcı olur musunuz?

Kuramadım derken daha ayrıntılı anlatırsınız? Windows yükleme ekranını açamıyor musunuz?

Merhaba arkadaşlar, laptopumun genel olarak yavaşlaması üzerine HDD'den SSD'ye geçirmeye karar verdim ama windowu SSD'ye kuramadım, yardımcı olur musunuz?

Windows 11 için;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 için;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yeniden merhaba şu an elime 16 GB USB geçti ISO dosyasını indirdim şu an rufusuda indireceğim ama 4 farklı Rufus var:
rufus-4.0.exe
rufus-4.0p.exe
rufus-4.0_x86.exe
rufus-4.0_arm64.exe
Hangisini seçmeliyim?

Yeniden merhaba şu an elime 16 GB USB geçti ISO dosyasını indirdim şu an rufusuda indireceğim ama 4 farklı Rufus var:
rufus-4.0.exe
rufus-4.0p.exe
rufus-4.0_x86.exe
rufus-4.0_arm64.exe
Hangisini seçmeliyim?

İlki diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı