Windows Store açılmıyor

noping

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Birçok yöntemi (sıfırlama, onarma, silip tekrar kurma)denedim fakat sorunum çözülmedi. Olay günlüğünü paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Olay günlüğü sistem hatası "The server Microsoft.WindowsStore_22203.1401.26.0_x64__8wekyb3d8bbwe!App did not register with DCOM within the required timeout."

Önce sisteminizin güncelliğini kontrol edin. Eğer değilse güncellemeleri yükleyin.

Bu da işe yaramaz ise aşağıdaki işlemleri yapmayı deneyebilirsiniz:

Adım 1: Microsoft Store'u Kaldırmak:
Arama çubuğuna PowerShell yazın ve yönetici olarak çalıştırın.
Açılan pencereye şunu yazın ve enterlayın:

get-appxpackage *WindowsStore* | remove-appxpackage

Adım 2: Microsoft Store'u Tekrar İndirmek:
Aynı pencereye şunu yazın ve enterlayın:

Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Önce sisteminizin güncelliğini kontrol edin. Eğer değilse güncellemeleri yükleyin.

Bu da işe yaramaz ise aşağıdaki işlemleri yapmayı deneyebilirsiniz:

adım 1: Microsoft Store'u kaldırmak:
Arama çubuğuna PowerShell yazın ve yönetici olarak çalıştırın.
Açılan pencereye şunu yazın ve enterlayın:

Get-appxpackage *windowsstore* | remove-appxpackage

adım 2: Microsoft Store'u tekrar indirmek:
Aynı pencereye şunu yazın ve enterlayın:

Get-appxpackage *windowsstore* -allusers | foreach {add-appxpackage -disabledevelopmentmode -register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Hocam bunları kaç kere denedim. Olmadı.

Merhaba arkadaşlar. Birçok yöntemi (sıfırlama, onarma, silip tekrar kurma)denedim fakat sorunum çözülmedi. Olay günlüğünü paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Olay günlüğü sistem hatası "the server Microsoft. Windowsstore_22203.1401.26.0_X64__8Wekyb3D8bbwe! App did not register with dcom within the required timeout."

Windows lisansınız orijinal mi?

Lütfen lisansınızın orijinal olup olmadığını kontrol ediniz orijinal ise uygulamayı yönetici olarak çalıştırıp yönetici modunda çalıştırılmasını sağlayarak çoğu hatayı giderebilirsiniz iyi günler.

Görev Yöneticisi > Hizmetler'de ClipSVC hizmeti çalışır vaziyette mi?

Üstelik bu videodaki çözümleri de deneyebilirsiniz. Garanti veremem lakin benim sorunumu çözmüştü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows lisansınız orijinal mi?
Orjinal hocam.
Wsreset.exe yönetici olarak çalıştırıp işlem bittikten sonra sorunun çözülüp çözülmediğini görmediniz mi?
Hata veriyor hocam. "The app did not start"
Görev Yöneticisi > Hizmetler'de ClipSVC hizmeti çalışır vaziyette mi?

Üstelik bu videodaki çözümleri de deneyebilirsiniz. Garanti veremem lakin benim sorunumu çözmüştü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çalışıyor hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı