Formatlamak yerine format ekranına gelip şuraya tıklayarak devam ederek deneyebilirsiniz.Eki Görüntüle 1366519
USB'ye Windows 10 ISO dosyası yazdırıp yapın. Biliyorsunuzdur ama bunu bilmiyorsanız açıklayacağım.
Denedim hocam. Başlangıç onarmayıda denedim. Hata verdi.Sanırım değil. Bozuk olan bilgisayarda Başlangıç Onarma'ya erişince yapabilmeniz lazım yanlış bilmiyorsam.
Eki Görüntüle 1366550
Buradan yapılıyor galiba. "Sistem Görüntüsü Kurtarma" yazan kısımdan yapılıyor. Ama şunu da belirteyim bu yöntemi daha evvel tam olarak kullanamadığım için size garanti veremem.
Üstelik yukarıdaki çözümden önce bu komutları denediniz mi?
Kaynak
- /sfc scannow
- DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
- DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
- DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
O hâlde ISO dosyası ile onarmayı deneyin. Videodakileri de denediz mi? Yanlış hatırlamıyorsam 9 çözüm yolu vardı. Aralarında yapmadığınız var mı?Denedim hocam. Başlangıç onarmayıda denedim. Hata verdi.
Maalesef yok. Bu nasıl iş anlamadım. Nerden çıkardıalr bu storu. Teşekkürler hocam herşey için.O hâlde ISO dosyası ile onarmayı deneyin. Videodakileri de denediz mi? Yanlış hatırlamıyorsam 9 çözüm yolu vardı. Aralarında yapmadığınız var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.