1 176185 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 414 Makaleler 4 Çözümler 1 17 Ekim 2020 #1 Yükle butonu bozuk arkadaşlar, Game Pass ile deneyeyim dedim fakat yükleyemiyorum.
_Erenn__ Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 32 11 Mart 2021 #11 Ege kamalı dedi: Aynı sorun bende de var ve dedıklerınızı yapmama ragmen hiçbir şey degısmedı. Genişletmek için tıkla... Ben sıfırladım düzeldi. Artı 0 Eksi
Ege kamalı dedi: Aynı sorun bende de var ve dedıklerınızı yapmama ragmen hiçbir şey degısmedı. Genişletmek için tıkla... Ben sıfırladım düzeldi.
KS KS 1 176185 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 414 Makaleler 4 Çözümler 1 14 Mart 2021 #12 _Erenn__ dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Daha önceden demo versiyonunu kurmuştum, kalıntıları yüzünden yüklenmiyormuş. Diski sıfırladım ve yükledim. Artı 0 Eksi
_Erenn__ dedi: Sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Daha önceden demo versiyonunu kurmuştum, kalıntıları yüzünden yüklenmiyormuş. Diski sıfırladım ve yükledim.
Ataberk Duran Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 71 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Müzisyen 15 Nisan 2021 #13 Aynı hatayı ben de alıyorum,ve cidden çok sinir bozunu olmaya başladı. Sorun hala çözülmedi mi acaba ? Artı 0 Eksi
Aynı hatayı ben de alıyorum,ve cidden çok sinir bozunu olmaya başladı. Sorun hala çözülmedi mi acaba ?
_Erenn__ Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 32 30 Nisan 2021 #14 Ataberk Duran dedi: Aynı hatayı ben de alıyorum, ve cidden çok sinir bozunu olmaya başladı. Sorun hala çözülmedi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ben sıfırlayarak çözdüm sorunu. Artı 0 Eksi
Ataberk Duran dedi: Aynı hatayı ben de alıyorum, ve cidden çok sinir bozunu olmaya başladı. Sorun hala çözülmedi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ben sıfırlayarak çözdüm sorunu.