Windows Store'da "0x80248014 hata kodu" nasıl düzeltilir?

K.G.B_Boris

Hectopat
Daha fazla  
Windows Store'den bir şey indiremiyorum 0x80248014 hata kodu alıyorum, çözümü bilen varsa ulaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyvallah dostumda, bunları hep denedim geri yükleme noktam da yok 3 gündür komut listesi ile de çözmeye çalıştım olmadı format vs hariç her şeyi deneyebilirim. Store bağlantı hatası diyor her şeyi görüyorum al tuşuna basıyorum indir miyor o noktada hata veriyor.

Eyvallah dostumda, bunları hep denedim geri yükleme noktam da yok 3 gündür komut listesi ile de çözmeye çalıştım olmadı format vs hariç her şeyi deneyebilirim. Store bağlantı hatası diyor her şeyi görüyorum al tuşuna basıyorum indir miyor o noktada hata veriyor.
Windowta güncellemeleri kapatmak için bir yazılım kullandınız mı?

En alt satırdaki komutu CMD'den mi yazacağım? Bu sayfayı gördüm ama uygulamayı yapamadım script komutu nereden işlenecek bilgim yok dostum.

En alt satırdaki komutu CMD'den mi yazacağım? Bu sayfayı gördüm ama uygulamayı yapamadım script komutu nereden işlenecek bilgim yok dostum.
Yeni metin belgesi oluştur içine linkteki kodu yapıştır sonunda başında boşluk olmasın tam aynısını yapıştır farklı kaydet bas tüm uzantıları seçip ismini OptinMU.vbs böyle yap sonra cmdyi yönetici olarak çalıştırıp cscript optinMU.vbs kodunu yapıştır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı