Windows Store'dan indirilen uygulamaların dosya konumu nerededir?

Konuyu hortlatmış oldum yeni uygulamaların yükleme konumunu değiştirince resimdeki uyarıyı alıyorum. C'deki Store'dan indirilmiş uygulamaları mı kastediyor yoksa D'dekileri mi? Silmek için izin istediği programlar C de mi D de mi ?

Dosya Ekleri

• ggwp.jpg
    ggwp.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 751
Hala yardım lazımsa, sağ üstteki arama kısmına program adını yazabilirsin.

Rocket dock a Xbox uygulamasını ve mağazadan indirilen Forza 5 vs oyunları dock a ekleyemiyorum. Exelere lazım ulaşmak için denetimden izin ver kısmı çalışmıyor ya da karşık. İzin verme olaynı bilen var mı?

Windows tuşu + r sonra shell:appsfolder yaz.

Ne için açmak istiyorsunuz? Biraz uğraşınca denetimleri alıp dosyalara erişebilmiştim ama bir işe yaramıyor çünkü herhangi bir dosya ekleyemiyorsunuz. Dosyaları görebilmek hatta kurcalarsanız alabilmek de mümkün ama oyun dosyalarına metin belgesi dahi eklenemiyor.

Hocam selamlar dosyalara erişip kopyalamak istiyorum dosyalarda değişiklik yapmayacağım ancak dosyaya giremiyorum hata veriyor yardımcı olur musunuz?

Hocam selamlar dosyalara erişip kopyalamak istiyorum dosyalarda değişiklik yapmayacağım ancak dosyaya giremiyorum hata veriyor yardımcı olur musunuz?

Verdiği hatada devama tıklayın güvenlik sekmesinden ayarlamanızı isteyecek güvenlik sekmesine girin ve 'yönetici: TrustApp' gibi bir şey olacak (ben yaptığım için ismini göremiyorum şu an) değiştir tuşuna basın alttaki textarea ya kullanıcı adınızı yazın sağdaki kontrol et butonuna tıklayın ve yaptıklarınızı kaydetip tekrar dosyaya girmeyi deneyin bu sefer hata vermeyecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı