Ram alacak durumda değilim şuan ama Android uygulaması yükleme işini de merak ediyorum.Hocam zaten artık 8 GB yetmemeye başlıyor belek almanız daha iyi olacaktır.
RAM alacak durumda değilim şu an ama Android uygulaması yükleme işini de merak ediyorum.
Resmi olarak gelmedi yani daha.Hocam bellek alsanız bile şu an için hala kurulumu karmaşık uğraşırım derseniz buradan bakabilirsiniz.
Rehber: Windows 11'e Windows Subsystem for Android ve Play Store kurulumu
Windows 11'e Windows Subsystem for Android ve Play Store kurulumu 1. Bu 3 linkteki dosyaları indirip masaüstüne atın. a) adb-setup-1.4.3 b)WsaPackage_1.7.32815.0_x64_Release-Nightly c)kernel 2.Bilgisayarınızda Geliştirici Mod'unu açın. Bunun için Ayarlar/Gizlilik ve Güvenlik/Geliştiriciler...www.technopat.net
RAM aldım ama hala yükleyemiyorum.
Yapabildiniz mi ? Bende de aynı görsel oluyor.RAM aldım ama hala yükleyemiyorum.Eki Görüntüle 1598242
Cihazınızı desteklemiyor olabilir. Kuramadıysanız başka yollarla kurmaya çalışın.RAM aldım ama hala yükleyemiyorum.Eki Görüntüle 1598242
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.