Rehber Windows Subsystem for Android tüm sürümlere kurma

• Konuyu başlatan 456593
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 246
  • Görüntüleme 53.153

Insider sürümü kullananlar mağazada yavaşça mobil oyunlar geliyor Windows for subsytem Android denedim kuramadım Insider sürümüne.

@MustafaİRen bir önceki sayfada arkadaşın paylaştığı şu videoya bir göz at, yukarıya da kendi açıklamamı alıntılıyorum.

Evet ama çok karışık değil, kısaca özetlemek gerekirse en üstte'' Microsoft. UI. Xaml '' başlayan dosyalardan sistemine uygun olanı 32/64 hangisi ise onu indir. Sayfanın en altında güncel windows subsystem for android paketini indir. Birde bunları yüklemeye geçmeden microsoft visual c++ paketlerinin hepsini googleden yahut sitenin indirmeler bölümünden bulup yükle. Sonra powershell iki paketi sorunsuz kurabilmen gerekiyor ben böyle yaptım.

Bu konudaki anlatımla kurulumu yaptıktan sonra Windows mağazasından "APK ınstaller for Android subsystem" isimli uygulamayı yüklerseniz hiç Amazon uygulamasıyla uğraşmadan doğrudan APK kurabilirsiniz arkadaşlar.

Ama Insider kullanan kişiler nasıl yapacak.

Arkadaşlar şu anki güncel sürüm olan " 2203.40000.1.0_neutral " kurduktan sonra video izlerken yaklaşık 4 dk sonra uygulama donmaya kilitlenmeye başlıyor. Benzer bir sorun gözlemleyen var mı?

Dosyaların inmemesi normal bir durum mu yoksa sunucu yoğunluğundan mı kaynaklı? Tıklıyorum kaç defadır amma velakin dosyayı bir türlü indirmiyor. .msixbundle isimli dosyadan bahsediyorum.

Bu yöntem ile Play Store ve Google Servislerini içeren herhangi bir uygulamayı kuramıyorsunuz. Önermiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…