Çözüldü Windows sürekli mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

SnapshotMe

Centipat
Daha fazla  
RAM
Hyperx fury 8x2 16 gb 3200mhz cl16 ram
SSD veya HDD modeli
WD scorpio black 7200rpm hdd
Ekran kartı
Sapphire radeon r7 250 2gb ddr3
Anakart
MSI b560m pro vdh
İşlemci
i3 10100F 3.6 ghz
Bilgisayarıma Windows 11 yükleyecektim ve haliyle BIOS'umu güncellemem gerektiğini fark ettim ve Windows 11'i kurmaya başladım neyse kurulum sonu hazırlık bölümünde de birçok kez mavi ekran verdi ancak çok şükür bir şekilde bilgisayara ulaşabildim ve Windows 10'u geri kurmak istedim ve geri kurdum. Windows 10'u geri kurduktan sonra gene mavi ekran hatası aldım. Sonra sorunu çözmek adına anakartımın eski sürümüne geri döndüm ve o da fayda etmedi sorunun kaynağını bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

minidump

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Galiba sistem kökten arızalı. Ben Ghost spectrenin modlu windowsunu kullanıyordum. Elle orİjinalini kurayım bakalım ne olacak.

Format attım atar atmaz açılınca bir BSoD. Minidump dosyası 0KB.

Bunlara da bakabilir misiniz hocam? minidump

Bilgisayara en son format attıktan sonra ilk başlangıçta 2 tane mavi ekran yemiştim ancak Windows Update yaptıktan sonra bu sorunlar düzeldi.
Galiba sistem kökten arızalı. Ben Ghost spectrenin modlu windowsunu kullanıyordum. Elle orİjinalini kurayım bakalım ne olacak.

Format attım atar atmaz açılınca bir BSoD. Minidump dosyası 0KB.

Bunlara da bakabilir misiniz hocam? minidump

Bilgisayara en son format attıktan sonra ilk başlangıçta 2 tane mavi ekran yemiştim ancak Windows Update yaptıktan sonra bu sorunlar düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı