theumtkyd
Hectopat
Hocam yönetici olarak çalıştır diye bir seçenek gözükmüyor şu an nedense. Ne yapacağım?Yönetici.
Hocam yönetici olarak çalıştır diye bir seçenek gözükmüyor şu an nedense. Ne yapacağım?Yönetici.
Normal çalıştırın.Hocam yönetici olarak çalıştır diye bir seçenek gözükmüyor şu an nedense. Ne yapacağım?
Ekrana bir uyarı geldi de tümünü ayıkla mı diyeyim yoksa çalıştır mı diyeyim?Normal çalıştırın.
Çalıştır.Ekrana bir uyarı geldi de tümünü ayıkla mı diyeyim yoksa çalıştır mı diyeyim?
Bu nedir?Çalıştır.
Fotoğraf atsanız daha iyi olur.
Manual olarak teker teker yükleyin.Bu nedir?
Bir kaç kere tamam dedikten sonra gitti. Acaba kendi yükledi mi teker teker yüklemeli miyim? Soldaki komut isteminde de visual 2005 falan yazdı.Manual olarak teker teker yükleyin.
Dosyada hata olmalı.
Bir kaç kere tamam dedikten sonra gitti. Acaba kendi yükledi mi teker teker yüklemeli miyim?
Evet var. Şimdi yükledim de sondan 2. ti yüklediğim de yeniden başlatılması gerekir dedi. Ben de kapat dedim şimdi yeniden başlatacağım. Tamamlandı her şey değil mi hocam?İnstall_all.bat dosyası dışında hepsini yukarıdan aşağıya doğru teker teker yükleyin.
Klasörde vcredist 2005 x64 ve x86 var değil mi?
Teker teker manuel olarak kurdum hocam diğer linkten.Arkadaş Cloud üzerinden çalıştırmaya çalışmış galiba. Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (Nov 2022) Download Buradan indirin klasöre ayıkladıktan sonra Install.bat uzantısına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Bütün VC dağıtımları teker teker kurulmaya başlar. Siyah CMD ekranı kapanıp kurulum bitene kadar bekleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.