8 837270 Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 108 18 Ağustos 2025 #1 İstek başlıkta yazıyor wn güncel sürücüleri kuramıyorum.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.225 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #2 837270 dedi: İstek başlıkta yazıyor wn güncel sürücüleri kuramıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows çoğu sürücüyü Windows Update ile kuruyor zaten. Siz sadece harici ekran kartınızın sürücüsünü kurunuz, bu kadarı yeterli olur. Artı 0 Eksi
837270 dedi: İstek başlıkta yazıyor wn güncel sürücüleri kuramıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows çoğu sürücüyü Windows Update ile kuruyor zaten. Siz sadece harici ekran kartınızın sürücüsünü kurunuz, bu kadarı yeterli olur.
KS KS 8 837270 Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 108 18 Ağustos 2025 #3 Adrastos dedi: Windows çoğu sürücüyü Windows Update ile kuruyor zaten. Siz sadece harici ekran kartınızın sürücüsünü kurunuz, bu kadarı yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım ekran kartının denetim masasını nasıl yüklerim? Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Windows çoğu sürücüyü Windows Update ile kuruyor zaten. Siz sadece harici ekran kartınızın sürücüsünü kurunuz, bu kadarı yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım ekran kartının denetim masasını nasıl yüklerim?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.225 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #4 837270 dedi: Onu nasıl yapacağım ekran kartının denetim masasını nasıl yüklerim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızı tam modeliyle birlikte söyler misiniz? Artı 0 Eksi
837270 dedi: Onu nasıl yapacağım ekran kartının denetim masasını nasıl yüklerim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızı tam modeliyle birlikte söyler misiniz?
KS KS 8 837270 Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 108 18 Ağustos 2025 #5 Adrastos dedi: Ekran kartınızı tam modeliyle birlikte söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakacağım bu laptop elime yeni geçti. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Ekran kartınızı tam modeliyle birlikte söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakacağım bu laptop elime yeni geçti.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.225 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #6 Arama yerine dxdiag yazın. Yukarıdan 2 Görüntüsü yazana tıklayın. Harici kartınıza bakalım: Sonra orada Ad kısmında yazanı söyleyin. Artı 0 Eksi
Arama yerine dxdiag yazın. Yukarıdan 2 Görüntüsü yazana tıklayın. Harici kartınıza bakalım: Sonra orada Ad kısmında yazanı söyleyin.
KS KS 8 837270 Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 108 18 Ağustos 2025 #7 Adrastos dedi: Arama yerine DxDiag yazın. Yukarıdan 2 görüntüsü yazana tıklayın. Harici kartınıza bakalım: Eki Görüntüle 2558010 Sonra orada ad kısmında yazanı söyleyin. Genişletmek için tıkla... Intel HD Graphics 520 ama bu laptopta iki tane GPU olmasi lazim digeri gozukmuyor ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Arama yerine DxDiag yazın. Yukarıdan 2 görüntüsü yazana tıklayın. Harici kartınıza bakalım: Eki Görüntüle 2558010 Sonra orada ad kısmında yazanı söyleyin. Genişletmek için tıkla... Intel HD Graphics 520 ama bu laptopta iki tane GPU olmasi lazim digeri gozukmuyor ne yapmalıyım?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.225 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #8 837270 dedi: Intel HD Graphics 520 ama bu laptopta iki tane GPU olmasi lazim digeri gozukmuyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... HD Graphics 520 olan dahili grafik birimi. İki tane olması lazım ancak diğeri görünmüyorsa Aygıt Yöneticisi'ni açın. Görüntü bağdaştırıcıları kısmına bakın orada kaç tane var, hata görünüyor mu birinde vesaire. Artı 0 Eksi
837270 dedi: Intel HD Graphics 520 ama bu laptopta iki tane GPU olmasi lazim digeri gozukmuyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... HD Graphics 520 olan dahili grafik birimi. İki tane olması lazım ancak diğeri görünmüyorsa Aygıt Yöneticisi'ni açın. Görüntü bağdaştırıcıları kısmına bakın orada kaç tane var, hata görünüyor mu birinde vesaire.
KS KS 8 837270 Centipat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 108 18 Ağustos 2025 #9 Adrastos dedi: HD Graphics 520 olan dahili grafik birimi. İki tane olması lazım ancak diğeri görünmüyorsa Aygıt Yöneticisi'ni açın. Eki Görüntüle 2558014 Görüntü bağdaştırıcıları kısmına bakın orada kaç tane var, hata görünüyor mu birinde vesaire. Genişletmek için tıkla... İkincisi yok sadece Intel var Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: HD Graphics 520 olan dahili grafik birimi. İki tane olması lazım ancak diğeri görünmüyorsa Aygıt Yöneticisi'ni açın. Eki Görüntüle 2558014 Görüntü bağdaştırıcıları kısmına bakın orada kaç tane var, hata görünüyor mu birinde vesaire. Genişletmek için tıkla... İkincisi yok sadece Intel var