Nitro 5 Windows 10 sürücüleri nasıl kurulur?

Teşekkür ederim hocam sabah dediklerinizi yapacağım.

@maxfan hocam booster driver ile sürücüleri kurdu Wi-Fi falan geldi, ama ekran siyahlaştı 10 dk dır gelmedi şu an Power'den basıp kapatıyorum açıyorum siyah ekran hala çözemedim?

@Artoria Pendragon hocam sürücüler için Driver Booster indirip kurdum kurulum sonunda ekran siyahlaştı ve hala kapatıp açmama rağmen gelmiyor?

Driver Booster'dan uzak durun hocam.

Hocam iyi akşamlar nasılsınız? Ben bugün w10 home kurulumu yaptım sürücülerin hepsinide kurdum . Almış olduğum ramide taktım sorunsuz çalışıyor. Ram mhz değeri otomatik 3200 olarak çalışıyordur değil mi ? Ayrıca sistemi ölü piksel , ışık sızması gibi durumları kontrol ettim sorun yok. Şimdi sistemi nasıl bir teste tabii tutayım ya da gerek var mı sizce ? @Artoria Pendragon

Hocam iyi akşamlar nasılsınız? Ben bugün Windows 10 Home kurulumu yaptım sürücülerin hepsini de kurdum. Almış olduğum RAM'i de taktım sorunsuz çalışıyor. RAM MHz değeri otomatik 3200 olarak çalışıyordur değil mi? Ayrıca sistemi ölü piksel, ışık sızması gibi durumları kontrol ettim sorun yok. Şimdi sistemi nasıl bir teste tabii tutayım ya da gerek var mı sizce? [İşler=530451]@ZaBalance[/USER]
İstersen direkt oyunlarla test et performans açısından bir sıkıntı varsa oradan belli olur. RAM için CPU-Z'den Memory sekmesinden bak. İyi akşamlar, sizi sormalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı