Windows sürüm değişiminde sürücüler de güncellenir mi?

  • Konuyu başlatan UmutAB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 438
Beyler PC Windows 10'du. Sistemim iyiydi. Sonra kasmaya basladı. 7 yaptım pek begenmedım, herkes 8.1 yap diyor. Eğer kurulumda çevrimiçi yuklersem driverler yüklenir mi? Mesela Ethernet driver gibi. Anlayan varsa yardım etsin.

İyi günler.

Windows 10 elinden gelen bütün driverları yükler driver güncellemesi varsa Windows Update üzerinden yapar ama sen inede kendi bilgisayarının driverarını sen yükle Windows Realtek'in falan driverları yerine kendi driverını kuruyor.
 
Yükseltme yaparken sürücüleriniz silinmez.

Sisteminizi belirtirseniz hangi Windows sürümünü yüklemenizin doğru olacağı konusunda yardımcı olabiliriz.

1614799346492.png


Ekran Kartı İntelHDGrapich

Lütfen Dalga Geçmeyın :(
 
Eki Görüntüle 905184

Ekran Kartı İntelHDGrapich

Lütfen Dalga Geçmeyın :(
Sisteminiz Windows 10'u kaldırır fakat kilit nokta SSD. SSD yoksa yavaşlaması çok normal. Mümkünse SSD alın ya da 8.1 kullanın. 8.1 kullanıyorum ve kaynak tüketimi olarak 10'dan da 7'den de daha iyi ve sürücüleri Windows Update yoluyla yükleyebilirsiniz. Ama önermem, bazen eski sürücü kuruyor. Tavsiyem manuel yüklemeniz. Sürücüleri bulabilmek için aygıt yöneticisinde aygıtın üzerine tıklayıp şu kısımdaki donanım kimliğini kopyalayarak Google'da bulabilirsiniz.
1614796017533.png
 
Sisteminiz Windows 10'u kaldırır fakat kilit nokta SSD. SSD yoksa yavaşlaması çok normal. Mümkünse SSD alın ya da 8.1 kullanın. 8.1 kullanıyorum ve kaynak tüketimi olarak 10'dan da 7'den de daha iyi ve sürücüleri Windows Update yoluyla yükleyebilirsiniz. Ama önermem, bazen eski sürücü kuruyor. Tavsiyem manuel yüklemeniz.

Bence Dokunmaıp 7'de Kalsam diye Düşünüyorum
 

Geri
Yukarı