Kusura bakma dostum. En son manuel olarak baktığımda 042.508 idi, aklımda o şekilde kalmış. Yeni kalite güncelleştirmeleri gelmiş olabilir. Telefonda olduğum için kontrol edemedim.
benim derleme sürümüm arkadaşınkinden yüksek ama farkyapar mı (is derlemesi 19041.546)
Hocam is derlemesi sikinti yaratir mi? Bir de o rehberden is yi guncelleyeyim mi?
Sıkıntı yaratmaz, güncellemeleri denetle derseniz 546 olacak zaten. 20H2 güncellemesini ister yapın ister yapmayın, bu ay içerisinde update üzerinden yayınlanacak.
Sıkıntı yaratmaz, güncellemeleri denetle derseniz 546 olacak zaten. 20H2 güncellemesini ister yapın ister yapmayın, bu ay içerisinde Update üzerinden yayınlanacak.
Hocam Windows guncellemeleri denetlede ek guncellemelerde ona benzer adli bir dosya vardi eve gidince fotograf atarim o galiba bakar misiniz atinca? Istege bagli guncellemeler kismindaydi. @VGAMonitorluAdam.
Tamamdir hocam ben size atarim bu konu uzerinden siz dogrularsiniz . Kusuruma bakmayin Windows konusunda biraz korkagimda @VGAMonitorluAdam hocam güncelleme bu mu?
@VGAMonitorluAdam hocam güncelleme oldu 546 sürümündeyim çok teşekkür ederim artık sizi Windows konusunda her yerde etiketleyeceğim .