Kusura bakma dostum. En son manuel olarak baktığımda 042.508 idi, aklımda o şekilde kalmış. Yeni kalite güncelleştirmeleri gelmiş olabilir. Telefonda olduğum için kontrol edemedim.Döveydin?
Kusura bakma dostum. En son manuel olarak baktığımda 042.508 idi, aklımda o şekilde kalmış. Yeni kalite güncelleştirmeleri gelmiş olabilir. Telefonda olduğum için kontrol edemedim.Döveydin?
Sıkıntı yaratmaz, güncellemeleri denetle derseniz 546 olacak zaten. 20H2 güncellemesini ister yapın ister yapmayın, bu ay içerisinde update üzerinden yayınlanacak.Hocam is derlemesi sikinti yaratir mi? Bir de o rehberden is yi guncelleyeyim mi?
Sıkıntı yaratmaz, güncellemeleri denetle derseniz 546 olacak zaten. 20H2 güncellemesini ister yapın ister yapmayın, bu ay içerisinde Update üzerinden yayınlanacak.
Windows Update sorun giderme aracını çalıştırmayı deneyin bakalım.
Doğrudur, isteğe bağlı güncelleme olarak geldi zaten. O değilse de anlattığım şekilde yaparsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.