Netflix Windows sürümü indirme seçeneği yok

Jeff_Hardy

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel® Core™ i7 11800H GPU: NVIDIA® GeForce® RTX 3060 Max-P 6 GB GDDR6 192-Bit 130W RAM: Kingston Fury Impact 64 GB 3200mhz DDR4 Ekran: 17,3 FHD 1920x1080 300Hz sRGB %100 IPS

SSD: Samsung 980 PRO M.2 SSD PCIe 4.0 2 TB SSD2: Samsung 970 EVO Plus M.2 SSD PCIe 3.0 2 TB

WI-FI: Intel® Wi-Fi 6 AX201, 2x2+ Bluetooth 5.2 Klavye: SteelSeries RGB Per Key Gaming Keyboard
Meslek
Müzisyen
Netflix'i Windows 11'li cihazda kullanırken bugün dizi indirmek için girdiğimde indirme seçeneklerinin kalktığını gördüm, ve ek olarak uygulama da değişmiş. Artık Microsoft Edge üzerinden açılıyor Microsoft Store'dan kurmama rağmen. Herkeste mi birden böyle oldu yoksa sorun bende mi, Windows 11'li cihaza dizi nasıl indirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Netflix'i Windows 11'li cihazda kullanırken bugün dizi indirmek için girdiğimde indirme seçeneklerinin kalktığını gördüm, ve ek olarak uygulama da değişmiş. Artık Microsoft Edge üzerinden açılıyor Microsoft Store'dan kurmama rağmen. Herkeste mi birden böyle oldu yoksa sorun bende mi, Windows 11'li cihaza dizi nasıl indirebilirim?

Kaldırıldı o özellik. İsttiyorsanız Bluestacks kurup onun üzerinden indirebilirsiniz.

Windows indirme özelliği kaldırıldı.

Kaldırıldı o özellik. İsttiyorsanız Bluestacks kurup onun üzerinden indirebilirsiniz.
Windows indirme özelliği kaldırıldı.

Gerçekten inanılmaz, yazın cihazla seyahat ettiğim ve internet kısıtı olduğu için sürekli indirip depoluyordum. Peki bunu yine eskisi gibi indirmenin hiç mi yolu yok ? Farkettiğim üzere uygulama güncellenmiş ve artık Microsoft Edge üzerinden açıyor, yolu yoksa direkt üyeliği iptal edeceğim.

Gerçekten inanılmaz, yazın cihazla seyahat ettiğim ve internet kısıtı olduğu için sürekli indirip depoluyordum. Peki bunu yine eskisi gibi indirmenin hiç mi yolu yok ? Farkettiğim üzere uygulama güncellenmiş ve artık Microsoft Edge üzerinden açıyor, yolu yoksa direkt üyeliği iptal edeceğim.

Hocam Android emülatör programlarından birini kurup onun üzerinden indirebilirsiniz. Yukarıda önerdiğim Bluestcaks mesela onlardan biri. Yani Android bir telefon ya da tablete indirir gibi bilgisayarınızda bulunan Bluestacks yazılımı üzerinde çalışan Netflix uygulamasına indirecek sizde bilgisayardan ekranı büyüyerek izleyebileceksiniz.

Hocam Android emülatör programlarından birini kurup Android onun üzerinden indirebilirsiniz. Yukarıda önerdiğim Bluestcaks mesela onlardan biri.

Hocam android cihaz yok bir de bilgisayara bilerek indiriyorum, HDMI ile TV'den izliyoruz bazı dizileri. Şu özelliği sadece 2-3 aylığına kullanırdım o da şimdi kaldıracakları zamana denk geldi :D

Android cihaz değil zaten emülatör programı olacak.

Hocam android cihaz yok bir de bilgisayara bilerek indiriyorum, HDMI ile TV'den izliyoruz bazı dizileri. Şu özelliği sadece 2-3 aylığına kullanırdım o da şimdi kaldıracakları zamana denk geldi :D
Hocam Android cihazdan bahsetmiyorum. Bluestacks bilgisayarınız üzerinde çalışan bir program ve Android uygulamalarını kurabilmenizi sağlıyor.

İnternetten BlueStacks indirin. Onun üzerinden devam edebilirsiniz.

BlueStacks indirin keyfinize bakin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı