DosyaGüncel bilgisayara Windows 8.1 kurdum ancak bilgisayar Windows 10 ile geldiği için uyumlu sürücü yok. Sadece WLAN sürücüsünü kurabilsem yeter. Bunun bir yolu var mı? ( Windows Update bulamadı)
Güncel bilgisayara Windows 8.1 kurdum ancak bilgisayar Windows 10 ile geldiği için uyumlu sürücü yok. Sadece WLAN sürücüsünü kurabilsem yeter. Bunun bir yolu var mı? ( Windows Update bulamadı)
Sürücünün donanım kimliğine göre internette uygun sürücü arayabilirsin.
Dosya
Aşağıdaki download filedan CAPTCHA'yı geçtikten sonra, inen ZIP'in içindeki setupu kurarsanız sorun çözülür. (markası Realtek varsayıyorum.)
Donanım kimliğine nasıl bakılıyor hocam mümkünse açıklayabilir misiniz?
Realtek ama birden fazla gözüküyor. Hem Intel hem Realtek hem Broadcom. Windows 10 kuruluyken ağ bağdaştırıcılarında hepsi var bunların.
www.technopat.net
Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.www.technopat.net
Hocam kodunu arattım bir sürü site çıktı driver pack solution sitesinde de çıktı. O site tanıdık geldi güvenilir mi sizce.
Donanım kimliklerini kopyalayıp buraya atın.
Hocam sağ tık yapıp veya seçip kopyalamaya çalıştım ama seçenek çıkmadı.
Hocam sağ tık yapıp veya seçip kopyalamaya çalıştım ama seçenek çıkmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.