Windows sürümüne uyumlu sürücü yoksa ne yapılabilir?

emtyylc22

Picopat
Daha fazla  
Güncel bilgisayara Windows 8.1 kurdum ancak bilgisayar Windows 10 ile geldiği için uyumlu sürücü yok. Sadece WLAN sürücüsünü kurabilsem yeter. Bunun bir yolu var mı? ( Windows Update bulamadı)

Güncel bilgisayara Windows 8.1 kurdum ancak bilgisayar Windows 10 ile geldiği için uyumlu sürücü yok. Sadece WLAN sürücüsünü kurabilsem yeter. Bunun bir yolu var mı? ( Windows Update bulamadı)
Dosya

Aşağıdaki download filedan CAPTCHA'yı geçtikten sonra, inen ZIP'in içindeki setupu kurarsanız sorun çözülür. (markası Realtek varsayıyorum.)

Son düzenleme:

Sürücünün donanım kimliğine göre İnternette uygun sürücü arayabilirsin.

Sürücünün donanım kimliğine göre internette uygun sürücü arayabilirsin.

Donanım kimliğine nasıl bakılıyor hocam mümkünse açıklayabilir misiniz?

Dosya

Aşağıdaki download filedan CAPTCHA'yı geçtikten sonra, inen ZIP'in içindeki setupu kurarsanız sorun çözülür. (markası Realtek varsayıyorum.)

Realtek ama birden fazla gözüküyor. Hem Intel hem Realtek hem Broadcom. Windows 10 kuruluyken ağ bağdaştırıcılarında hepsi var bunların.

Donanım kimliğine nasıl bakılıyor hocam mümkünse açıklayabilir misiniz?

Realtek ama birden fazla gözüküyor. Hem Intel hem Realtek hem Broadcom. Windows 10 kuruluyken ağ bağdaştırıcılarında hepsi var bunların.

Hocam kodunu arattım bir sürü site çıktı driver pack solution sitesinde de çıktı. O site tanıdık geldi güvenilir mi sizce.

Dosya Ekleri

• 1761322136607.jpg
    1761322136607.jpg
    606,3 KB · Görüntüleme: 4
Hocam sağ tık yapıp veya seçip kopyalamaya çalıştım ama seçenek çıkmadı.

Tek tek kopyalamak gerekiyormuş pardon.

• PCI\VEN_8086&DEV_A0F0&SUBSYS_02348086&REV_20
  • PCI\VEN_8086&DEV_A0F0&SUBSYS_02348086
  • PCI\VEN_8086&DEV_A0F0&CC_028000
  • PCI\VEN_8086&DEV_A0F0&CC_0280

Technopat Haberler

Geri
Yukarı