Windows teması kendi kendine değişiyor

Qiffy

Kilopat
Arkadaşlar sabah PC'de oynuyordum. Uyudum kalktım PC'ye bir şeyler olmuş, teması değismiş, internet ve ses yok. Ben de ne yapacağımı bilemedim, yardim edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle biraz kurcala söylediklerine benzer ayarları buradan bulabilirsin. Tema olayına gelince "Kişileştir" bir göz at.

Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle biraz kurcala söylediklerine benzer ayarları buradan bulabilirsin. Tema olayına gelince "Kişileştir" bir göz at.
güç seçeneklerine giremiyorum intrrnet yok ekran parlaklığı en düşükte arttıramıyorum seste yok ses aygitida gozukmuyor ucak modu gibi telefonlardaki ama degisigi

Arkadaşlar sabah PC'de oynuyordum. Uyudum kalktım PC'ye bir şeyler olmuş, teması değismiş, internet ve ses yok. Ben de ne yapacağımı bilemedim, yardim edin lütfen.

Geçmiş olsun ona format at Windows kendiliğinden oyle şeyler yapmaz virüs kaçmış sen bir ona format at duğacım olursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı