Hocam sürücüye sağ tıkla aygıtı güncelleye tıklarmısın?Windows görüntü bağdaştırıcısı hata kodu 31 hatası olarak gösteriyor. Bunu nasıl çözebilirim, ekran görüntülerini attım.
GPU: 1050 Ti
Eki Görüntüle 341377Eki Görüntüle 341378
Merhaba denedimHocam sürücüye sağ tıkla aygıtı güncelleye tıklarmısın?
DDU ile sürücüyü kaldırın güvenli moddan tekrar yüklemeyi deneyin.Merhaba denedim
Fakat zaten yüklü hatasını aldım ve sorun devam ediyor
DDU Nedir ? ve hangi sürücüyü kaldırayım 1050TI mi yoksa Windowsun Bağdaştırcısının mı ?DDU ile sürücüyü kaldırın güvenli moddan tekrar yüklemeyi deneyin.
Display Driver Uninstaller (DDU) bu program windows bağdaştırcısını kaldır. 1050TI'yi kaldırma.DDU Nedir ? ve hangi sürücüyü kaldırayım 1050TI mi yoksa Windowsun Bağdaştırcısının mı ?
Merhaba, Masaüstü kullanıyorum intelinkini nerden bulabilirim ve nvidianinki günceldir.Genede sormalıyım ama Laptop'mu masaüstümü kullanıyorsun ilk olarak ?
Laptop olduğunu düşünüyorum ve sürücüyü yüklememişsin.
DDU ile Nvidia ve Intel kaldır.
Sonra ilk Intel ekran kartı sürücüsünü sonra Nvidia sürücüsünü yükle.
Donanım kimliğini atabilirmisin sürücünün?Merhaba, Masaüstü kullanıyorum intelinkini nerden bulabilirim ve nvidianinki günceldir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.