atakan333 Decapat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 31 2 Aralık 2020 #1 Windows tuşum çalışmıyor. Klavyeyi dün aldım çalışıyordu fakat bugün Windows+D gibi kombinasyonları kullanamıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Windows tuşum çalışmıyor. Klavyeyi dün aldım çalışıyordu fakat bugün Windows+D gibi kombinasyonları kullanamıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 2 Aralık 2020 #2 Klavyeni ne? Garantiye gönderin. Kurcalamak garanti dışı kalmasına sebep olabilir. Artı 0 Eksi
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #3 Fn+Windows tuşuna basın. Düzelecektir. Artı 0 Eksi
KS KS atakan333 Decapat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 31 2 Aralık 2020 #4 İbrahim Gürel dedi: Klavyeni ne? Garantiye gönderin. Kurcalamak garanti dışı kalmasına sebep olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdiğim zaman kapatıyor kendini yeni fark ettim normalde çalışıyor. Azulaa dedi: Fn+Windows tuşuna basın. Düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdiğim zaman kapatıyor kendini bunu nasıl kapatabilirim? Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel dedi: Klavyeni ne? Garantiye gönderin. Kurcalamak garanti dışı kalmasına sebep olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdiğim zaman kapatıyor kendini yeni fark ettim normalde çalışıyor. Azulaa dedi: Fn+Windows tuşuna basın. Düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdiğim zaman kapatıyor kendini bunu nasıl kapatabilirim?
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 2 Aralık 2020 #5 @Azulaa'nun dediğini yapın. Artı 0 Eksi
KS KS atakan333 Decapat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 31 2 Aralık 2020 #6 İbrahim Gürel dedi: @Azulaa'nun dediğini yapın. Genişletmek için tıkla... Birşey değişmedi. Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 2 Aralık 2020 #7 atakan333 dedi: Birşey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Başka bir klavye var mı? Varsa onla deneyin. Olursa sorun klavye de. Artı 0 Eksi
atakan333 dedi: Birşey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Başka bir klavye var mı? Varsa onla deneyin. Olursa sorun klavye de.
BÖRÜ KURT Picopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 128 2 Aralık 2020 #8 atakan333 dedi: Oyuna girdiğim zaman kapatıyor kendini yeni fark ettim normalde çalışıyor. Oyuna girdiğim zaman kapatıyor kendini bunu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... fn windows tuşuna bas İbrahim Gürel dedi: Başka bir klavye var mı? Varsa onla deneyin. Olursa sorun klavye de. Genişletmek için tıkla... Sorun klavyede olsa oyun oynamıyorken çalışırmı?Büyük ihtimalle klavyenin özelliğidir. Artı 0 Eksi
atakan333 dedi: Oyuna girdiğim zaman kapatıyor kendini yeni fark ettim normalde çalışıyor. Oyuna girdiğim zaman kapatıyor kendini bunu nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... fn windows tuşuna bas İbrahim Gürel dedi: Başka bir klavye var mı? Varsa onla deneyin. Olursa sorun klavye de. Genişletmek için tıkla... Sorun klavyede olsa oyun oynamıyorken çalışırmı?Büyük ihtimalle klavyenin özelliğidir.
KS KS atakan333 Decapat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 31 2 Aralık 2020 #9 BÖRÜ KURT dedi: FN Windows tuşuna bas. Sorun klavyede olsa oyun oynamıyorken çalışır mı? Büyük ihtimalle klavyenin özelliğidir. Genişletmek için tıkla... Sanırım klavyenin bir özelliği fakat kapatılmıyor uygulaması üzerinden. Artı 0 Eksi
BÖRÜ KURT dedi: FN Windows tuşuna bas. Sorun klavyede olsa oyun oynamıyorken çalışır mı? Büyük ihtimalle klavyenin özelliğidir. Genişletmek için tıkla... Sanırım klavyenin bir özelliği fakat kapatılmıyor uygulaması üzerinden.
BÖRÜ KURT Picopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 128 2 Aralık 2020 #10 atakan333 dedi: Sanırım klavyenin bir özelliği fakat kapatılmıyor uygulaması üzerinden. Genişletmek için tıkla... Klavyenin progmanı varsa ordan deneye bilirsin.Bu arada markası ne? Artı 0 Eksi
atakan333 dedi: Sanırım klavyenin bir özelliği fakat kapatılmıyor uygulaması üzerinden. Genişletmek için tıkla... Klavyenin progmanı varsa ordan deneye bilirsin.Bu arada markası ne?