Windows tuşu çalışmıyor

Makaleler
1
MSI Vigor GK30 adlı klavyeyi kullanıyorum. Dün Windows tuşu ve printscreen tuşlarını kullanarak ekran görüntüsü aldım ardından tuşlar kullanılamaz hale geldi. Tuşlar diyorum çünkü elimde ki klavyede sağ ve sol da olmak üzere 2 adet Windows tuşu bulunmakta. İkisi de aynı anda bozulamayacağına göre sorun farklı bir şey diye tahmin ediyor ve çözüm arıyorum.

Normal klavyelerde FN tuşu, sizin klavyenizde muhtemelen MSI logolu bir buton olacaktır, space butonunun sağ tarafında. Onunla aynı anda Windows tuşuna basarsanız kilidi açarsınız diye düşünüyorum.

Genelde oyuncu klavyelerinde FN butonu ile basınca Windows butonu kilitlenir ki CTRL veya ALT butonları yerine basıp, oyun tecrübeniz negatif etkilenmesin.

Normal klavyelerde fn tuşu, sizin klavyenizde muhtemelen MSI logolu bir buton olacaktır, space butonunun sağ tarafında. Onunla aynı anda Windows tuşuna basarsanız kilidi açarsınız diye düşünüyorum.

Genelde oyuncu klavyelerinde fn butonu ile basınca Windows butonu kilitlenir ki CTRL veya alt butonları yerine basıp, oyun tecrübeniz negatif etkilenmesin.

Sen adamın dibisin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı