Windows' u Şimdi Etkinleştir Sorunu

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Ben geçen sene bu zamanlarda Windows 7 olan bilgisayarıma Windows 8 yüklemiştim. Burda paylaşılan bi programla da etkinleştirmiştim. Fakat bir kaç haftadır bilgisayarımın sağ altındaki iletiler bölümünde 'Windows' u şimdi etkinleştir' diye bir yazı çıkıyor.

Burda etkinleştire basıyorum bu seferde şöyle diyor :

Ne yapmam lazım ? İlk yüklediğimdeki etkinleştirdiğim programla tekrar etkinleştirsem olur mu ? (Programın ismini unuttum) Ya da 1 ay öncesine falan sistem geri yükleme yapsam düzelir mi ?

Ever programın adı Microsoft Toolkit idi siz söyleyince hatırladım. Acaba forumda bu programla etkinleştiren başkalarında da aynı hata çıktı mı ?

1 yıl oldu yaklaşık hatta 1 yılı geçmiş bile olabilir. Ben nasıl etkinleştirildiğini unuttum nasıl yapacağım ? Ya da onla uğraşmak yerine direk sistem geri yükleme yapsam 1 ay öncesine falan olur mu ?

"Microsoft Toolkit 2.5.2 Official Torrent" yaz Google'a. Kickass'tan 19 Temmuz tarihli olanı indir. Daha sonra programı aç. Windows simgesine tıkla. Activation kısmından EZ-Activator yap. Biraz bekle olacak.

Sorun çözüldü teşekkürler fakat bir şey daha soracağım Egemen Bey. Bu program 'loader' denen şey oluyor değil mi ? Ve yasal olmadığı için herhangi bir tehlikesi\zararı olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…