Windows' u Şimdi Etkinleştir Sorunu

Countless Skies

Kilopat
Katılım
25 Ocak 2012
Mesajlar
1.353
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Ben geçen sene bu zamanlarda Windows 7 olan bilgisayarıma Windows 8 yüklemiştim. Burda paylaşılan bi programla da etkinleştirmiştim. Fakat bir kaç haftadır bilgisayarımın sağ altındaki iletiler bölümünde 'Windows' u şimdi etkinleştir' diye bir yazı çıkıyor.

Burda etkinleştire basıyorum bu seferde şöyle diyor :

Ne yapmam lazım ? İlk yüklediğimdeki etkinleştirdiğim programla tekrar etkinleştirsem olur mu ? (Programın ismini unuttum) Ya da 1 ay öncesine falan sistem geri yükleme yapsam düzelir mi ?
 
Hata kodunu neden saklıyorsun? Ürünün orijinal mi?

Para verip almadım forumda paylaşılan konulardaki linklerden birinden indirdim işte. Sonra da söylenilen programla etkinleştirdim. Ürün anahtarını saklayacaktım yanlışlıkla onun da üstünü karalamışım.
 
Ever programın adı Microsoft Toolkit idi siz söyleyince hatırladım. Acaba forumda bu programla etkinleştiren başkalarında da aynı hata çıktı mı ?
 
6 aya yakın süre geçtiyse olabilir böyle şeyler. Yeniden etkinleştirin o programla. 2.5.2 sürümü çıktı hatta. En güncel sürümünü indirin.
 
1 yıl oldu yaklaşık hatta 1 yılı geçmiş bile olabilir. Ben nasıl etkinleştirildiğini unuttum nasıl yapacağım ? Ya da onla uğraşmak yerine direk sistem geri yükleme yapsam 1 ay öncesine falan olur mu ?
 
"Microsoft Toolkit 2.5.2 Official Torrent" yaz Google'a. Kickass'tan 19 Temmuz tarihli olanı indir. Daha sonra programı aç. Windows simgesine tıkla. Activation kısmından EZ-Activator yap. Biraz bekle olacak.
 
Sorun çözüldü teşekkürler fakat bir şey daha soracağım Egemen Bey. Bu program 'loader' denen şey oluyor değil mi ? Ve yasal olmadığı için herhangi bir tehlikesi\zararı olur mu ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı