Windows UEFI kurulumda SSD'yi görmüyor

KaanCeylan

Femtopat
Arkadaşlar laptopa SSD aldım UEFI'den kurulum yapmaya giriyorum ama orada kurmak için SSD gözükmüyor eski HDD'yi takıyorum orada çıkıyor lütfen acil yardım edin.

Arkadaşlar laptopa SSD aldım UEFI'den kurulum yapmaya giriyorum ama orada kurmak için SSD gözükmüyor eski HDD'yi takıyorum orada çıkıyor lütfen acil yardım edin.

Shift + F10 yapın kurulum kısmın'da daha sonra diskpart ve list vol yazıp ekran görüntüsü atın SSD takılı iken.

Tabi ki
Shift + F10 yapın kurulum kısmın'da daha sonra diskpart ve list vol yazıp ekran görüntüsü atın SSD takılı iken.
Yok mu yardım edecek biri arkadaşlar

Dosya Ekleri

• IMG_20210625_144434.jpg
    245,8 KB · Görüntüleme: 148
Son düzenleme:
Dosya sistemini NTFS yapmayı unutmayın kolay gelsin.
Hocam NTFS i seçtim Disk bölüm düzeni içinse rufustan gpt yi seçtim doğru mudur
Hocam olmadı yine ve bios da SSD gözükmüyor nedense bu sefer ama açıp kapatınca geliyor
Hocam olmadı yine ve bios da SSD gözükmüyor nedense bu sefer ama açıp kapatınca geliyor
Acaba SSD mi bozuk ki hocam

Son düzenleme:
Hocam NTFS'i seçtim disk bölüm düzeni içinse Rufus'tan GPT'yi seçtim doğru mudur?
Hocam olmadı yine ve BIOS da SSD gözükmüyor nedense bu sefer ama açıp kapatınca geliyor.

Acaba SSD mi bozuk ki hocam.

Sizin gibi benzer sorunu yaşayan bir kişi daha vardı ASUS desteğe başvurarak gerekli bir sürücüyü USB'sine atarak kurulumda sürücü yükleden o sürücüyü yükleyerek sorununu çözmüş.

Donanım arızası değildir muhtemelen Sizin'de çözümünüzün aynı olması lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu bir deneyin.

Acaba SSD mi bozuk ki hocam
Sistemin tam ürün kodunu yazarsanız belki sizin yerinize gerekli sürücüyü bulabilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…