K KaanCeylan Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 97 26 Haziran 2021 #21 Arda KC dedi: Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (10th and 11th Gen Platforms) downloadcenter.intel.com Sanırım buldum bunu indirip bir deneyin olma ihtimali var. Videodaki gibi deneyin. Olmazsa bunu deneyin. Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Genişletmek için tıkla... Tabi ki deniyorum. Arda KC dedi: Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (10th and 11th Gen Platforms) downloadcenter.intel.com Sanırım buldum bunu indirip bir deneyin olma ihtimali var. Videodaki gibi deneyin. Olmazsa bunu deneyin. Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Genişletmek için tıkla... Benim işlemcim 4. nesil uyumlu olur mu?
Arda KC dedi: Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (10th and 11th Gen Platforms) downloadcenter.intel.com Sanırım buldum bunu indirip bir deneyin olma ihtimali var. Videodaki gibi deneyin. Olmazsa bunu deneyin. Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Genişletmek için tıkla... Tabi ki deniyorum. Arda KC dedi: Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (10th and 11th Gen Platforms) downloadcenter.intel.com Sanırım buldum bunu indirip bir deneyin olma ihtimali var. Videodaki gibi deneyin. Olmazsa bunu deneyin. Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Genişletmek için tıkla... Benim işlemcim 4. nesil uyumlu olur mu?
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 26 Haziran 2021 #22 KaanCeylan dedi: Tabi ki deniyorum. Benim işlemcim 4. nesil uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Bunu deneyin. 4 nesil için uyumlu olanı arıyorum şaun.
KaanCeylan dedi: Tabi ki deniyorum. Benim işlemcim 4. nesil uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Bunu deneyin. 4 nesil için uyumlu olanı arıyorum şaun.
K KaanCeylan Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 97 26 Haziran 2021 #23 Arda KC dedi: Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Bunu deneyin. 4 nesil için uyumlu olanı arıyorum şaun. Genişletmek için tıkla... Tabi ki.
Arda KC dedi: Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Bunu deneyin. 4 nesil için uyumlu olanı arıyorum şaun. Genişletmek için tıkla... Tabi ki.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 26 Haziran 2021 #24 KaanCeylan dedi: Tabi ki deniyorum. Benim işlemcim 4. nesil uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com
KaanCeylan dedi: Tabi ki deniyorum. Benim işlemcim 4. nesil uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com
K KaanCeylan Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 97 26 Haziran 2021 #25 Arda KC dedi: Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Genişletmek için tıkla... Bu mudur hocam 4. Nesil uyumlu.
Arda KC dedi: Download Intel Drivers and Software Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products. downloadcenter.intel.com Genişletmek için tıkla... Bu mudur hocam 4. Nesil uyumlu.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 26 Haziran 2021 #26 KaanCeylan dedi: Bu mudur hocam 4. Nesil uyumlu. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen evet.
K KaanCeylan Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 97 26 Haziran 2021 #27 Arda KC dedi: Muhtemelen evet. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. Arda KC dedi: Muhtemelen evet. Genişletmek için tıkla... Şu an SSD mi taktım ve deniyorum hocam.
Arda KC dedi: Muhtemelen evet. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. Arda KC dedi: Muhtemelen evet. Genişletmek için tıkla... Şu an SSD mi taktım ve deniyorum hocam.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #28 https://dl.drp.su/driverpacks/repack/Chipset_old/Intel/FORCED/Chipset/AllNTx64x86/10.1.1.42_old/Intel-FORCED-Chipset-AllNTx64x86-10.1.1.42_old-drp.zip Bunu indirip çikartin. Daha sonra kurulumda sürücü yükle kısmından "LynxPointLPSystem.inf" dosyasini seçin.
https://dl.drp.su/driverpacks/repack/Chipset_old/Intel/FORCED/Chipset/AllNTx64x86/10.1.1.42_old/Intel-FORCED-Chipset-AllNTx64x86-10.1.1.42_old-drp.zip Bunu indirip çikartin. Daha sonra kurulumda sürücü yükle kısmından "LynxPointLPSystem.inf" dosyasini seçin.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 26 Haziran 2021 #29 KaanCeylan dedi: Deniyorum hocam. Şu an SSD mi taktım ve deniyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Olmazsa birde @Kryptonian adlı arkadaşımın verdiği sürücüyü deneyin.
KaanCeylan dedi: Deniyorum hocam. Şu an SSD mi taktım ve deniyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Olmazsa birde @Kryptonian adlı arkadaşımın verdiği sürücüyü deneyin.
K KaanCeylan Femtopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 97 26 Haziran 2021 #30 Arda KC dedi: Muhtemelen evet. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kurdum hocam ancak bir şey değişmedi SSD yine gözükmüyor. Arda KC dedi: Olmazsa birde @Kryptonian adlı arkadaşımın verdiği sürücüyü deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam
Arda KC dedi: Muhtemelen evet. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü kurdum hocam ancak bir şey değişmedi SSD yine gözükmüyor. Arda KC dedi: Olmazsa birde @Kryptonian adlı arkadaşımın verdiği sürücüyü deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam