Windows ürün anahtarı nereden alınır?

Az önce Microsoft'un kendi sitesine baktım 4K diyor Trendyol'dan ne kadara aldınız ve bir diğer soru merdiven altı crack olmadığından emin misiniz?

Windows etkinleştir yazısı kalkmasını isityordum 35 TL'ye aldıydım.

Kısaca paran bolsa kıymak istiyorsan 4 klık diyorsan o kadar para verilir mi 30 40 TL'ye al geç iyi sosyaller.

Peki bu key i hiç almasam bir sıkıntı olur mu bilen var mı?

Bu sitede korsan ürün desteklenmiyor.
Öncelikle korsan ürün değil, onu bir öğrenin. Bunlar çoklu kullanılmış keyler.

Üstelik, korsan ürün desteklenmiyor değil, sadece belirli şartları var. Bu şartlar:

Korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:
  • Kullanıcının ilk konusu.
  • Oyun hiçbir dijital platformda satılmıyor.
  • Kullanıcı ilk kez korsan konusu açacaksa ve bu konuda da sistemsel bir sorun söz konusuysa destek verilebilir.
  • Oyunun fiyatı 800 TL veya üstündeyse, detay: Kopya Oyunlarına Destek Hakkında

Peki bu keyi hiç almasam bir sıkıntı olur mu bilen var mı?
30 gün içerisinde (Daha fazla da olabilir) sistem açılmamaya başlıyor. Kontrol ettim Windows 7 için öyleymiş, Windows 10 ve üzeri sistemlerde tema değiştiremiyorsunuz ve kenarda lisans istiyor.

Bir de Windows Defender açılmıyormuş, bu konudan daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Windows 11 Home aldım pttavm.comdan herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…