Windows üzerinde ICloud'a video yüklemesi nasıl yapılır?

Dostum kablolu yapmak istiyorsan telefonla bilgisayarı bir kabloyla birbirine bağla.
Telefonun dosyalar uygulamasından bir klasör oluştur daha sonra telefonun bildirimleri arasında OTG bağlantısı veya USB bağlantısı yazar o bildirime tıkla ve dosya paylaşımına izin ver daha sonra bilgisayardan dosya yöneticisini aç ve oradan telefonunun klasörünü aç ve oluşturduğun klasöre telefona göndermek istediğin videoyu kopyala yapıştır yap veya sürükle bırak yap.

Dostum kablolu yapmak istiyorsan telefonla bilgisayarı bir kabloyla birbirine bağla.
Telefonun dosyalar uygulamasından bir klasör oluştur daha sonra telefonun bildirimleri arasında OTG bağlantısı veya USB bağlantısı yazar o bildirime tıkla ve dosya paylaşımına izin ver daha sonra bilgisayardan dosya yöneticisini aç ve oradan telefonunun klasörünü aç ve oluşturduğun klasöre telefona göndermek istediğin videoyu kopyala yapıştır yap veya sürükle bırak yap.

Hocam elimde halihazırda bir kablo yok. Acil almam gereken bir video. Direkt Windows üzerinde ICloud'a yükleme yapamıyor muyum?

Dostum bilgisayarında Google'dan ICloud'un sitesine girip telefondaki iclou'dunla aynı hesap bilgileri ile giriş yapıp oraya istediğin videoyu yükleyip bu videoyu telefondan indirebilirsin. Eğer bunu yapamazsan bilgisayar ve telefondan shareit gibi kablosuz dosya aktarma uygulamalarını indirip oradaki çapraz platform gönderim adımlarını takip edip gönderebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı