Merhaba, Windows 10 LTSC 2021 sürümünü kullanıyorum. Windows'u kurduğum zaman Chris Titus Tech'in debloaterını kullanmıştım. Ama servisleri ben açtığımda çalışmasını isteyerek ayarladım hizmetler kısmında elle olarak gözüküyor. Buna rağmen güncelleme alamıyorum, yapamıyorum. Çözemedim bir türlü yedekleme almıştım ama eski yedeğime dönersem yeni indirdiğim programları baştan mı indireceğim? Yoksa sadece ayarlar mı eski haline dönüyor bundan emin değilim o yüzden bu zamana kadar yedekleme noktasına geri dönmedim.
Forumda bu hatayı konu olarak açan olmamış sanırım. İşin kötü tarafı forumun hata analizi aracı sadece tek bir hata koduna odaklanıyor olmasından kaynaklı attığım processs monitor hata dosyasını yüklediğinizde hata alacaksınız ve sorunun neden kaynaklandığını belirlemek zorlaşıyor.
Windows Update fix gibi programlardan hataları düzeltmek için indirip denedim ama nafile, bu sorunun derdinden şu ana kadar denediklerim kurtarmadı. Çözümlerinize ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olanlara.
Forumda bu hatayı konu olarak açan olmamış sanırım. İşin kötü tarafı forumun hata analizi aracı sadece tek bir hata koduna odaklanıyor olmasından kaynaklı attığım processs monitor hata dosyasını yüklediğinizde hata alacaksınız ve sorunun neden kaynaklandığını belirlemek zorlaşıyor.
Windows Update fix gibi programlardan hataları düzeltmek için indirip denedim ama nafile, bu sorunun derdinden şu ana kadar denediklerim kurtarmadı. Çözümlerinize ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olanlara.
Son düzenleme: