Windows Update 0x8007042c ve virüs sorunu

Rodeoin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İşletim sistemim kafayı yedi. Önerdiğiniz çözümler varsa yazarsanız sevinirim. Windows 10 64 bit kullanıyorum virüslü bi programa dikkat dağınlıklığı sonucu basmamla biçok sorun başladı.

Windows update'i açtığım zaman (0x8007042c) hatası almaktayım. Edge tarayıcı çalışmamakta, İE tarayıcıda yazı yazamamaktayım google crhomedede aynı şekilde yazı yazamıyorum.

Kaspersky, Adwcleaner,Ultra adwarekiller'i kurdum, revo unsitallerden yabancı tüm programları kaldırdım 0x8007042c hatası için microsoftun sitesinde yazan yazılımı indirdim.

Taramada temiz çıktı. Windows'un kendi antivirüsünü kullanıyordum. Virüsten sonra kendini kapatıp açtığım zaman microsoft ilkesi tarafından devre dışı bırakılmıştır, hatasını alıyordum.
Windows update için sorunları düzelt uygulamasını başlattım, ayrıca forumda bulduğum bi fix programınıda indirdim. O da çözmedi Combofixi düşündüm ama Windows 10 desteği yok.

Bu arada Kaspersky 20 25 kadar virüs buldu. Onun dışında öbür programlarda bi okadar buldu onları sildikten sonra sistem birazda stabilleşti. Ama bu tür sorunlar kaldı format
atmak istemiyorum 1 kere format attığım zaman sistemin yerine oturması en az 1 ay sürüyor önerdiğiniz program varsa önerin arkadaşlar. Bi kaç program daha indiriyorum, eğer olmassa
mecbur format atıcaz gibi. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı