Thomas_Anderson
Megapat
Hiç böyle bir hatayla karşılaşmamıştım çözümünü de bulamadım bunu nasıl düzeltebilirim dostlar?
Temiz kurulum yaptım
Windows 10 Pro 21H2.
Eki Görüntüle 1347341
Hiç böyle bir hatayla karşılaşmamıştım çözümünü de bulamadım bunu nasıl düzeltebilirim dostlar?
Temiz kurulum yaptım.
Windows 10 Pro 21h2.
Windows Update Sorun Gidericisi - Microsoft Desteği
Windows güncelleştirmelerini indirirken veya yüklerken oluşan hataları çözmek için Windows Update Sorun Gidericisini çalıştırmayı öğrenin.support.microsoft.com
Üçüncü taraf antivirüs programı kullanıyorsanız devre dışı bırakın ve şu adımları izleyin:
Windows arama çubuğuna CMD yazın, sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın. SFC /scannow komutunu yazın ve taramanın bitmesini bekleyin. Sorun varsa zaten onarılır ve bu adımdan sonra cihazı yeniden başlatın. Şayet bir sorun bulunamazsa şu adımları izleyin:
DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth
DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth
Not: Her bir kodu yazdıktan sonra enter tuşuna basın. Kodların hepsini yazdıktan sonra cihazı yeniden başlatın.
Harika.Sorun bulmuyor ama hala hata veriyor.
Sorun çözüldü sanırım bu kodlarla internette de araştırma yaptım bu şekilde çözdüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.