Çözüldü Windows Update (0x800F0984) hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Thomas_Anderson

Megapat
1648761734200.png

Hiç böyle bir hatayla karşılaşmamıştım çözümünü de bulamadım bunu nasıl düzeltebilirim dostlar?
Temiz kurulum yaptım
Windows 10 Pro 21H2.

Çözüm
Üçüncü taraf antivirüs programı kullanıyorsanız devre dışı bırakın ve şu adımları izleyin:

Windows arama çubuğuna cmd yazın, sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın. sfc /scannow komutunu yazın ve taramanın bitmesini bekleyin. Sorun varsa zaten onarılır ve bu adımdan sonra cihazı yeniden başlatın. Şayet bir sorun bulunamazsa şu adımları izleyin:

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Not: Her bir kodu yazdıktan sonra ENTER tuşuna basın. Kodların hepsini yazdıktan sonra cihazı yeniden başlatın.
Üçüncü taraf antivirüs programı kullanıyorsanız devre dışı bırakın ve şu adımları izleyin:

Windows arama çubuğuna cmd yazın, sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın. sfc /scannow komutunu yazın ve taramanın bitmesini bekleyin. Sorun varsa zaten onarılır ve bu adımdan sonra cihazı yeniden başlatın. Şayet bir sorun bulunamazsa şu adımları izleyin:

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Not: Her bir kodu yazdıktan sonra ENTER tuşuna basın. Kodların hepsini yazdıktan sonra cihazı yeniden başlatın.

Çözüm

Sorun bulmuyor ama hala hata veriyor.

Windows arama çubuğuna CMD yazın, sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın. SFC /scannow komutunu yazın ve taramanın bitmesini bekleyin. Sorun varsa zaten onarılır ve bu adımdan sonra cihazı yeniden başlatın. Şayet bir sorun bulunamazsa şu adımları izleyin:

DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth
DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Not: Her bir kodu yazdıktan sonra enter tuşuna basın. Kodların hepsini yazdıktan sonra cihazı yeniden başlatın.

Sorun çözüldü sanırım bu kodlarla internette de araştırma yaptım bu şekilde çözdüm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı