Windows Update Hatası

Bilgisayarından Microsoft Edge'yi kaldırdın mı? Evet ise sitesinden tekrar kurarsan düzelir büyük ihtimalle.
Yok Edge kurulu duruyor. Kullanmasam bile zararı yok diye tutuyorum.
Ayarlardan troubleshooterı çalıştırın. Hatanın neden kaynaklandığını size gösterecektir.
İlk aratmada sorunu buldu düzelttim dedi ama tekrar deneyince aynı hatayı aldım ve sorun giderici tekrar hatayı bulamadı.

Son düzenleme:
H

Hata neydi onu belirtin. Ona göre kalıcı bir çözüm sunalım.
Ekran görüntüsü 2021-07-11 201310.png

Yeniden dene dediğimde hata vermeden önce bu şekilde oluyor. Sanırsam 2 güncellemeyi birlikte yapmaya çalıştığı için hata veriyor. Hata kodu: 0x800f0805

Eki Görüntüle 1104143
Yeniden dene dediğimde hata vermeden önce bu şekilde oluyor. Sanırsam 2 güncellemeyi birlikte yapmaya çalıştığı için hata veriyor. Hata kodu: 0x800f0805.

Ayarlar kısmını boş verin. Size çok daha iyi bir yöntem göstereyim. Download Windows 10
Linkinden Windows güncelleme asistanını indirin. Exe dosyasını çalıştırın. Program sizin için Windowsu son sürüme güncelleyecek.

Ayarlar kısmını boş verin. Size çok daha iyi bir yöntem göstereyim. Download Windows 10
Linkinden Windows güncelleme asistanını indirin. Exe dosyasını çalıştırın. Program sizin için Windowsu son sürüme güncelleyecek.
Hocam dediğiniz gibi yaptım. Uygulama açılır açılmaz aşağıdaki ekran çıktı. Fakat güncelleme kısmında hala yeni güncelleme mevcut olarak gözüküyor.
1626025129732.png

Eki Görüntüle 1104143
Yeniden dene dediğimde hata vermeden önce bu şekilde oluyor. Sanırsam 2 güncellemeyi birlikte yapmaya çalıştığı için hata veriyor. Hata kodu: 0x800f0805.

Bu şekilde bırakın. Bir indirmeyi tamamlasın sonradan ikinci indirmeyi yapacaktır.
Hocam dediğiniz gibi yaptım. Uygulama açılır açılmaz aşağıdaki ekran çıktı. Fakat güncelleme kısmında hala yeni güncelleme mevcut olarak gözüküyor. Eki Görüntüle 1104205

Bu garip işte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı