Bildirimini görünce düzenledim direkt. Ben kafam estikçe tümden hepsini kurup tarama yaptığım için ilk tam adını hatılayamadım.
IObit programı mı? Forumda önermiyoruz hatayı düzeltmek için sistemi bozuyor.
Bildirimini görünce düzenledim direkt. Ben kafam estikçe tümden hepsini kurup tarama yaptığım için ilk tam adını hatılayamadım.
Yok Edge kurulu duruyor. Kullanmasam bile zararı yok diye tutuyorum.Bilgisayarından Microsoft Edge'yi kaldırdın mı? Evet ise sitesinden tekrar kurarsan düzelir büyük ihtimalle.
İlk aratmada sorunu buldu düzelttim dedi ama tekrar deneyince aynı hatayı aldım ve sorun giderici tekrar hatayı bulamadı.Ayarlardan troubleshooterı çalıştırın. Hatanın neden kaynaklandığını size gösterecektir.
Yok Edge kurulu duruyor. Kullanmasam bile zararı yok diye tutuyorum.
İlk aratmada sorunu buldu düzelttim dedi ama tekrar deneyince aynı hatayı aldım ve sorun giderici tekrar hatayı bulamadı.
H
Hata neydi onu belirtin. Ona göre kalıcı bir çözüm sunalım.
Eki Görüntüle 1104143
Yeniden dene dediğimde hata vermeden önce bu şekilde oluyor. Sanırsam 2 güncellemeyi birlikte yapmaya çalıştığı için hata veriyor. Hata kodu: 0x800f0805.
Hocam dediğiniz gibi yaptım. Uygulama açılır açılmaz aşağıdaki ekran çıktı. Fakat güncelleme kısmında hala yeni güncelleme mevcut olarak gözüküyor.Ayarlar kısmını boş verin. Size çok daha iyi bir yöntem göstereyim. Download Windows 10
Linkinden Windows güncelleme asistanını indirin. Exe dosyasını çalıştırın. Program sizin için Windowsu son sürüme güncelleyecek.
Eki Görüntüle 1104143
Yeniden dene dediğimde hata vermeden önce bu şekilde oluyor. Sanırsam 2 güncellemeyi birlikte yapmaya çalıştığı için hata veriyor. Hata kodu: 0x800f0805.
Hocam dediğiniz gibi yaptım. Uygulama açılır açılmaz aşağıdaki ekran çıktı. Fakat güncelleme kısmında hala yeni güncelleme mevcut olarak gözüküyor. Eki Görüntüle 1104205
Foruma çok hakim değilim. Bende de benzer alakadar bir sorunu düzelttiği için önermek istedim. Çoğunluk ne öneriyorsa, sorun yaşayanın yerinde olsam onları dinlerdim.IObit programı mı? Forumda önermiyoruz hatayı düzeltmek için sistemi bozuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.