Eki Görüntüle 2025405
Merhaba, 1 haftadır bu sorunla karşılaşıyorum. Ayrıca Microsoft Store uygulamam bile güncel değil hiçbir uygulama yükleyemiyorum, yardımcı olur musunuz?
çok teşekkürler gerçekten oldu minnettarım.Deneyin; Windows Update icin.
Çözüm: Windows Update hatası
Bu konu, tüm Windows Update sorunları için geçerlidir! Örnek gösterme amaçlı basit bir hata gösterilmiştir. Böyle bir hata alırsanız gayet basit bir çözümü var. Hatanın türünden anladığımız üzere, Windows Update hizmeti veya Windows Update'e bağlı olan hizmetler çalışmıyor. Basit bir şekilde...www.technopat.net
Microsoft Store ise burada alt kisimda uygulamalarin hepsini yuklemek icin kod var.
Çözüm: Microsoft Store açılmıyor ve yüklenmiyor
Yapmadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturun, problem olduğunda geri dönün; ama öyle Microsoft Store sildikten ve yüklemeyedikten sonra geri yükleme pek işe yaramaz, ama yapmak istiyorsanız, siz bilirsiniz...www.technopat.net
desteğiniz için teşekkürler benim zaten pro idi ve çözüldü.Kötüye işaret benim de laptopta aynı hatayı almaya başlamıştım daha da kasmaya falan başlamıştı en sonunda en son Ethernet kablosuyla yerel yeniden yükleme değil de bulut yeniden yükleme seçeneğini seçerek format attım Windows sürümümü de educationdan Pro'ya çektim laptop çok iyi oldu nazar değmesin o gündür bu gündür bunun gibi tuhaf saçma sorunlarla karşılaşmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.